joi , 6 august 2020

Catherine Deneuve și Kate Moss au pozat împreună în premieră

CK

Pe una o adorăm pentru rolurile grozave pe care ni le-a dăruit, pentru eleganța cu care a pășit prin viață, până la cei 70 de ani pe care azi îi poartă cu grație. Celeilalte, deși nu se află în rândul preferatelor noastre, nu-i putem nega influența și amprenta originală pe care a lăsat-o în moda internațională. Catherine Deneuve și Kate Moss au pozat pentru prima oară împreună, doar de dragul de a păstra în timp un moment de senzualitate și feminitate desăvârșită.

2

Primul portret împreună: Catherine Deneuve, la 70 de ani, și Kate Moss, la 40 de ani împliniți de curând. Fiecare dintre ele ne-a captivat privirile, de-a lungul anilor: Deneuve prin rolurile sale clasice de cinema (cine o poate uita după Belle de Jour?), Moss – prin faptul că a transformat modeling-ul într-o artă, devenind în timp favorita celor mai buni fotografi și designeri ai lumii.

1

Fotografiile, publicate în premieră de revista Vanity Fair, au fost realizate recent, pe balconul Hotelului Shangri-La din Paris. Cu câteva săptămâni în urmă, cele două staruri se întâlniseră la o expoziție în Japonia, dedicată lor. „Am vorbit despre asta înainte, dar de fapt, voiam pur și simplu s-o întâlnesc. Terminasem o ședință foto cu David Bailey (n.r. fotograf, fostul soț al lui Deneuve) și vorbeam despre ea. E uimitoare, frumoasă și chic și tot ce mi-aș dori vreodată să fiu. De asemenea, e o femeie care îmbătrânește cu grație și cu atât de multă clasă. Așa că am fost foarte încântată că m-a plăcut și a vrut să facem pozele”, a declarat Kate Moss, după întâlnirea cu Catherine Deneuve.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus