miercuri , 4 octombrie 2023

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas s-au împăcat

MDZC

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au hotărât să acorde o nouă șansă căsniciei lor și s-au împăcat recent. Actorul a revenit în casa pe care o deține alături de soția lui la New York, informează contactmusic.com.

Potrivit unei surse din preajma celor două staruri, citată de tabloidul The Sun, Catherine a fost de acord ca soțul său să revină la reședința lor de la New York, unde trăiesc împreună cu cei doi copii ai lor, Dylan și Carys. „Michael a rugat-o pe Catherine să ofere căsniciei lor o nouă şansă, iar ea a fost de acord. Împăcarea lor nu a fost făcută doar de dragul copiilor. Atunci când se simt bine, se înţeleg uimitor de bine şi acum au decis să îşi rezolve problemele acasă”, a declarat sursa pentru The Sun.

Douglas și Zeta-Jones au anunțat, în luna august, că s-au despărțit, după un mariaj de 13 ani. Cu toate astea, actorul a infirmat în mai multe rânduri ipoteza unui divorț, declarând că problemele prin care trece împreună cu soția sa reprezintă doar „o situație temporară”.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *