duminică , 25 iulie 2021

Câți bani câștigă starurile: Beyonce a primit 50 de milioane de dolari doar ca să bea Pepsi

Beyonces

Dacă vă imaginați că celebritățile câștigă milioane de dolari doar pentru că joacă într-un film sau pentru că își împrumută imaginea unei reclame… aveți dreptate! Recent, The Hollywood Reporter a dat publicității o listă de onorarii pe care le încasează unele dintre cele mai cunoscute figuri din showbiz. Astfel, aflăm că Jennifer Aniston a primit „doar” cinci milioane de dolari pentru cel mai nou film al său, „We’re The Millers”, în timp ce Beyonce a fost recompensată cu 50 de milioane de dolari numai pentru contractul său cu Pepsi.

Iată și datele privind alte vedete internaționale:

 • Robert Pattinson și Kristen Stewart au câștigat, fiecare, câte 20 de milioane de dolari pentru ultimele lor roluri din franciza „Twilight”. De curând, Pattinson a mai încasat încă 13 milioane de dolari pentru contractul său cu Dior.
 • Dacă va juca în „Salt 2”, Angelina Jolie va primit 20 de milioane de dolari. Logodnicul său, Brad Pitt, a câștigat de curând trei milioane de dolari pentru o reclamă Cadillac în China.
 • Daniel Radcliffe și Emma Watson, cunoscuți pentru partiturile lor din „Harry Potter”, au încasat câte 20 de milioane de dolari pentru cea mai recentă peliculă a francizei.
 • Denzel Washington a fost plătit cu 20 de milioane de dolari pentru noul său film, „2 Guns”.
 • Tot un onorariu de 20 de milioane de dolari i-a fost pregătit și lui Daniel Craig, în cazul în care va apărea pe afișul unui nou film din seria „James Bond”.
 • Leonardo DiCaprio a bătut palma pe aceeași sumă – 20 de milioane de dolari – pentru rolul său din „ The Wolf Of Wall Street”.
 • Mark Wahlberg primește între 16 și 18 milioane de dolari pentru a juca în următorul film „Transformers”.
 • Sylvester Stallone este plătit cu 15 milioane de dolari pentru „Expendables 3”, care se filmează în această perioadă în Bulgaria.
 • George Clooney a acceptat să promoveze un aparat de cafea, Nespresso, în toată lumea, cu excepția Statelor Unite, iar pentru asta a primit 40 de milioane de dolari.
 • Cel mai bine plătit actor este, însă, Robert Downey Jr., care a fost recompensat cu 50 de milioane de dolari doar pentru rolul său din „Iron Man 3”. Totodată, un contract de publicitate cu firma de telefonie mobilă taiwaneză HTC i-a mai adus încă 12 milioane de dolari pe parcursul a doi ani.
 • O surpriză este și onorariul lui Cameron Diaz pentru filmul „Bad Teacher”: 42 de milioane de dolari! Cum de a primit atât de mulți bani? Actrița a acceptat să joace în această comedie pentru doar un milion de dolari, la care s-a adăugat însă un procent din încasările pe care filmul avea să le înregistreze. Pentru că pelicula a avut succes în toată lumea, contul lui Cameron s-a îngroșat simțitor.
 • De partea cealaltă, Rachel McAdams câștigă, în general, în jur de cinci milioane de dolari pentru un film.
 • Din lista întocmită de The Hollywood Reporter lipsește Jennifer Lopez, despre care Daily Mail dezvăluie să primește 17,5 milioane de dolari pentru următorul sezon al emisiunii „American Idol”.

Foto: theinspirationroom.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus