miercuri , 29 noiembrie 2023

Codruț Kegheș, alias Dezbrăcatu’: Cele mai mari cinci plăceri ale mele

Dez1

Codruț Kegheș, celebrul Dezbrăcatu’ de la Prima TV, ne-a dezvăluit care sunt cele mai mari cinci plăceri ale sale, de la timpul petrecut împreună cu băiețelul său până la… grădinărit!

  • Cea mai mare plăcere este să-mi petrec timpul cu băieţelul meu, Ştefan. Facem tot felul de lucruri împreună. Mergem la locuri de joacă special amenajate pentru copii, desenăm, colorăm, ne jucăm cu mingea, mergem la Ferma Animalelor, ne plimbăm cu bicicletele… Mai nou este foarte interesat de maşini şi tehnică.
  • Îmi place să îndeplinesc dorinţe celor dragi, prietenilor, colegilor. Mai nou am ocazia să fac asta şi pentru telespectatori. Mă bucur că Prima TV a lansat campania “Pune-ţi o dorinţă”, prin care vedetele postului le pot îndeplini telespectatorilor dorinţele. Aşa că, dacă aveţi de tăiat lemne, de cărat butelii sau pianul pe scări, ori faceţi petreceri şi vreţi să vă fiu maestru de ceremonii, intraţi pe www.primatv.ro şi spune-ţi-mi ce vis vreţi să vă împlinesc.
  • Îmi place foarte mult şi să gătesc, pentru că îmi pot pune imaginaţia şi creativitatea în tigaie, pe tocatorul de legume sau pe grătar. Ştiu să pregătesc cam orice, însă specialitatea mea este frappe-ul.
  • Grădinaritul este o altă activitate care-mi face mare plăcere şi care mă relaxează. Am o grădină cu de toate, de la pomi fructiferi până la legume precum ardei, salată, ridichi, ceapă…  Am plantat chiar şi goji.
  • Şi, nu în ultimul rând, îmi place să conduc pe distanţe lungi, pentru că mă relaxează. Cel mai mult am condus 3200 de kilometri în două zile.

Pe Codruț Kegheș îl puteți urmări în fiecare miercuri, de la 20.30, la emisiunea „Cronica Cârcotașilor” de la Prima TV.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *