luni , 2 octombrie 2023

Ce credea Prince despre moarte – VIDEO

princefoto

Lui Prince nu-i plăcea să-și sărbătorească ziua de naștere, considerând că aceasta nu face decât să ne reamintească, în fiecare an, de faptul că suntem muritori. În schimb, muzicianul a declarat că va sărbători ziua în care va muri, căci pentru el aceasta va însemna un nou început.

Într-un interviu acordat lui Mel B, fostă cântăreață în trupa Spice Girls, Prince a fost întrebat de ce nu-i place să-și serbeze ziua de naștere. „Am venit pe această lume fără să știm că urmează să murim, cineva ne-a spus asta. Dacă n-am fi știut că murim, nu ne-am mai fi sărbătorit ziua de naștere”, a spus starul. Mel B a insistat, întrebându-l dacă nu e plăcut, totuși, să celebrezi ziua în care te-ai născut. Prince a replicat: „Eu voi sărbători ziua în care voi muri”. „Pentru că asta înseamnă că vei merge mai departe către noua ta cale în viață?”, a continuat Mel B. „Da”, a spus Prince.

În interviu, care a fost realizat în 1998, la reședința starului, Paisley Park, dintr-o suburbie a orașului Minneapolis, Prince a vorbit și despre relația artiștilor cu casele de discuri și despre independența pe care și-a dorit-o mereu în ce privește muzica lui. Întrebat care e sursa lui majoră de inspirație, muzicianul a spus: „Dumnezeu. Scriu atât de mult pentru că este o terapie pentru mine, e o evoluție a spiritului de fiecare dată când te întorci în tine și te examinezi. Cu cât scriu mai mult, cu cât împărtășesc mai mult cu ceilalți, cu atât mai repede ajung la destinație”.

De asemenea, lui Prince nu-i plăcea să-și numească admiratorii „fani”, explicând că „fan este prescurtarea de la fanatic”.

Urmăriți interviul mai jos:

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *