sâmbătă , 24 iulie 2021

Ce dezvăluie despre tine sportul tău preferat

woman running on the beachSport: survivorspayitforward.com

Se spune că sportul nu îți modelează caracterul, ci ți-l dezvăluie. Îți place să mergi cu bicicleta? Înseamnă că ești stabil emoțional, dar cam materialist. Dacă preferi să alergi, ești un om extrovertit, iar dacă practici yoga, ești empatic și te interesează foarte puțin să aduni averi. Sunt rezultatele studiului unei echipe de psihologi de la British Heart Foundation, care și-au propus să afle ce spune sportul nostru preferat despre personalitatea noastră.

La ce concluzii au ajuns cercetătorii, după ce au stat de vorbă cu 2.000 de persoane:

Bicicliștii sunt oameni relaxați, calmi, în general stabili emoțional. Tocmai de aceea, nu sunt predispuși la depresie și efectele stresului. Pe de altă parte, sunt materialiști, zice studiul.

Înotătorii, se pare, sunt cei mai iscusiți amanți, sunt ordonați și organizați, generoși și mereu dispuși să ofere celorlalți din tot ceea ce au.

Cei care aleargă sunt extrovertiți, le place să fie în centrul atenției și au o mare poftă de viață. Ascultă muzică veselă și sunt rareori într-o pasă proastă.

Oamenii care merg mult pe jos preferă solitudinea, știu să-și savureze propria companie, sunt empatici și generoși. Nu le place să atragă atenția asupra lor și sunt cel mai puțin materialiști.

Iubitorii de yoga sunt persoane foarte plăcute, care devin în scurt timp o companie agreabilă pentru cei din jur. Sunt puțin materialiști, și gradul lor crescut de empatie îi ajută să se pună în locul celorlalți și să știe când și cum îi pot ajuta pe cei la nevoie.

Cei cărora le place să meargă la sala de fitness sunt extrovertiți și își controlează bine emoțiile. Sunt cei mai puțin predispuși la schimbări bruște ale stării de spirit și se declară fericiți și ușor de mulțumit.

Sursă: CNN

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus