miercuri , 4 octombrie 2023

Ce exercițiu face Kylie Minogue pentru brațe tonifiate

KM

Face parte din rândul celebrităților care arată mai bine astăzi decât în urmă cu 20 de ani. Secretul ei? Un stil de viață activ, spune Kylie Minogue, și exerciții fizice moderate. Artista a dezvăluit și care este exercițiul pe care îl practică în mod constant pentru a-și menține fermi mușchii brațelor.

Cu câte o ganteră sau sticlă plină cu apă în fiecare mână, aşezaţi-vă pe un scaun cu picioarele fixate pe podea. Duceţi ganterele la nivelul claviculei şi ridicaţi-le apoi deasupra capului, cu braţele întinse în sus. Reveniţi la poziţia iniţială şi practicați exerciţiul în serii de câte 15 repetări.

Deși silueta ei arată precum a unei femei care locuiește în sala de sport, Kylie Minogue mărturisește că nu exagerează cu mișcarea. „Aş fi vrut să fiu una dintre acele femei care fac sport la prima oră sau care merg direct la sala de fitness. Dar nu sunt atât de disciplinată. Da, fac exerciţii de pilates, dar nu exagerez”, a spus cântăreața pentru Daily Mail. Kylie compensează însă prin faptul că dansează foarte mult, mai ales când se află în turnee.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *