miercuri , 28 iulie 2021

Ce filme ni se pregătesc pentru decembrie și ianuarie

A171_C001_03123Ffoto

Împătimită a poveștilor filmate cum sunt, am țopăit de bucurie când am găsit in Inbox e-mailul de la Ro Image 2000, cu lansările cinematografice care ni se pun la cale pentru decembrie 2015 și ianuarie 2016.

Freamăt de nerăbdare, pentru că sunt titluri despre care am tot citit, iar pe unele ard de curiozitate să le văd. Cum ar fi Daneza, cu Eddie Redmayne cap de afiș, actor de care m-am îndrăgostit după rolul fabulos pe care l-a făcut în The Theory of Everything, deși nu-mi era chiar foarte simpatic până atunci. Vorbește însă lumea (aia bună, de specialitate), că în Daneza atinge cu adevărat apogeul capabilităților sale actoricești.

Să ne mai înarmăm, așadar, cu nițică răbdare, că decembrie e la o aruncătură de popcorn și ne așteaptă cu filme care dau fiori de groază, clipe de relaxare, motive de introspecție sau hohote de râs, după caz!

Până atunci, iată lista de bunătăți ce ni se vor servi curând în sălile de cinema:

filme decembrie

Krampus. Spaima Crăciunului (premiera: 4 decembrie) e o comedie de groază care ne prezintă un Moș Nicolae așa cum nimeni dintre noi nu l-a mai cunoscut vreodată, a cărui furie riscăm să o simțim pe propria piele, dacă uităm să iubim regulamentar perioada din preajma Crăciunului.

Secretul (premiera: 4 decembrie) e un thriller cutremurător cu Julia Roberts într-un rol absolut inedit pentru ea, alături de Nicole Kidman și Chiwetel Ejiofor.

Steve Jobs (premiera: 11 decembrie) ne oferă o incursiune în mintea unuia din cele mai mari genii ale secolului, cu Michael Fassbender în rolul principal.

Vacanță cu „de toate” (premiera: 18 decembrie) e o comedie absolut trăsnită despre pericolele care te pasc dacă o iei pe mama-mare în jungla Braziliei.

filme ianuarie

Surori bune și nebune (premiera: 1 ianuarie) – anul cinematografic 2016 începe în forță cu o comedie marca Tina Fey și Amuy Poehler.

La limita extremă (premiera: 1 ianuarie) plonjează periculos în riscurile sporturilor extreme și-n lumea agenților sub acoperire, printr-un thriller care are în distribuție cele mai mari nume din lumea sportului extrem.

Daneza (premiera: 8 ianuarie), filmul cel mai așteptat de mine, dar și de mulți alți cinefili, ni-l promite pe Eddie Redmayne în cel mai bun rol din cariera lui de până acum, conform cronicilor internaționale.

Tata în război cu… tata (premiera: 8 ianuarie) schimbă macazul către comedie, una în care Mark Wahlberg se războiește cu Will Ferrell pentru afecțiunea familiei, de pe poziții ingrat de inegale.

Un polițist și trei sferturi (premiera: 15 ianuarie) ne menține starea de râs sănătos deschizând un nou capitol din seria aventurilor mai mult sau mai puțin ghinioniste, dar extrem de comice ale lui Kevin Hart, care devine de data aceasta aproape polițist, cu voia lui Ice Cube.

Norm de la Polul Nord (premiera: 15 ianuarie) e un film care dăruiește lecții frumoase despre viață, animate în 3 D – prilej de încântare pentru copiii de orice vârstă, fie ea și vârsta adultă.

Brokerii Apocalipsei (premiera: 29 ianuarie) – spre finele lunii, ne reluăm morga serioasă pentru a asista, cu punga de floricele în brațe, la un adevărat eveniment cinematografic, o poveste adevărată despre lumea underground a marilor finanțe ale lumii în pragul colapsului financiar din 2008.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus