duminică , 22 mai 2022

Ce părere are Stela Popescu despre operațiile estetice

foto

A fost întotdeauna o femeie cochetă, ca să nu mai amintim de frumusețea și personalitatea sa fermecătoare, care au transformat-o într-una dintre cele mai iubite actrițe din România. Stela Popescu n-a ținut însă cu îndârjire la imaginea ei, sau cel puțin, nu atât de mult cât să apeleze la operații estetice. De altfel, cu acestea spune că nu este de acord atunci când sunt făcute fără rost, de femei înzestrate deja cu un aspect fizic plăcut.

„Eu mor când văd atâtea fete tinere și frumoase care încep să se opereze și să-și facă buze din alea imense… Asta e o prostie! Când ești deja frumoasă, de ce să faci asta?”, se întreba retoric Stela Popescu, într-o conversație pe care am avut-o mai demult.

Pe de altă parte, actrița era de părere că, atunci când un detaliu de ordin fizic te deranjează, intervenția unui medic estetician îți poate fi de folos. „Dacă nu ești foarte frumoasă sau dacă ai un defect care chiar te face să suferi și să ai complexe, atunci da, sunt de acord să încerci să te ajuți. Dar e trist că văd fete frumoase care și-au făcut o operație și, de multe ori, rezultatul e un dezastru. Când tu ai primit atâtea daruri de la natură, de ce să-ți bați joc de ele? Cred că fetele astea nu se uită în oglindă și nu-și dau seama cât de mult rău își fac. Mult mai fericite ar fi dacă s-ar iubi așa cum sunt!”, spunea Stela Popescu.

Întrebată dacă ar apela ea însăși la o operație estetică, actrița a respins ideea din start. „Sunt lucruri pe care le-aș corecta și eu, dar mi-e foarte frică să mă operez. Am o traumă din copilărie legată de durere, așa că mă tem până și de injecția de anestezie”, a declarat actrița.

Despre ce traumă e vorba, aflați din această conversație pe care am avut-o cu Stela Popescu, acum câțiva ani. Este unul dintre cele mai interesante și inedite interviuri pe care le-am făcut vreodată, în care actrița vorbește despre copilăria și tinerețea ei, întâlnirea sa cu Ceaușescu sau decizia de a nu avea copii.

Citiți și:

Stela Popescu: „Pe vremea noastră nu intra oricine în televiziune. Astăzi intră multe ciurucuri”

Stela Popescu: „Am 78 de ani, dar mă simt de parcă n-aș fi muncit nici o zi!”

Stela Popescu: „Eu cred și acum în dragoste, chiar dacă am aproape 80 de ani!”

V-a plăcut acest articol? Abonați-vă LaRevista.ro și la pagina noastră de Facebook!

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus