duminică , 24 septembrie 2023

Ce piese de teatru vedem primăvara aceasta

Evadare ideală din plictisul cotidian, teatrele din București vă așteaptă cu producții noi sau mai vechi, cu artiști pe care-i îndrăgiți și pe care-i puteți revedea, primăvara aceasta, pe scenă.

TEATRUL NAŢIONAL ION LUCA CARAGIALE

Horațiu Mălăele, Dana Dogaru și Emilia Popescu revin, pe 10, 17 şi 20 aprilie, la Teatrul Național din București, cu spectacolul „Cafeneaua”. Sunteți invitați la un regal actoricesc în trei tablouri, în care se împletesc râsul, lacrimile și ironia existenței umane.

Pe 24 aprilie, mergeți la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti, la inegalabilul duel teatral „Caramitru – Mălaele, câte-n lună şi în stele”! Artiștii vă aşteaptă la un spumos spectacol de improvizaţie, în care versurile şi replicile iscusite sunt în perfect acord cu violoncelul lui Adrian Naidin.

Biletele se gasesc la casa de bilete a Teatrului National, si online pe startickets.ro, mystage.ro, blt.ro si bilete.ro.

PALATUL NAŢIONAL AL COPIILOR

După premiera cu casa închisă, spectacolul de mare succes „All Inclusive” revine pe scena Palatului Naţional al Copiilor, pe 3 şi 17 mai. În distribuţie: Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprișor, Vlad Zamfirescu și Diana Roman. Regie: Vlad Zamfirescu, scenografie: Madalina Marinescu. Nu pierdeţi o întâlnire cu actori de excepţie, într-o comedie în care hohotele de râs se împletesc cu emoția autentică! Bilete pentru “All inclusive” se găsesc la Casa de bilete a Palatului Copiilor şi online pe startickets.ro, bilete.ro şi blt.ro

Pe 4 mai sunteţi invitaţi la un spectacol de mare succes, de la care toată lumea pleacă cu zâmbetul pe buze: “Gaiţele” – una dintre cele mai valoroase comedii contemporane românești se joacă la Palatul Naţional al Copiilor. În distribuţie: Florina Cercel, Carmen Tănase, Virginia Rogin, Carmen Ionescu, Ioana Farcaș, Antonia Ionescu, Ana Maria Carablais, Maria Nicola, Mircea Silaghi, Liviu Cheloiu, Sebastian Bălășoiu. Bilete pe startickets.ro, bilete.ro şi blt.ro

După o avanpremieră cu casa închisă, pe 8 mai este timpul pentru o nouă premieră: nu pierdeţi ocazia să râdeţi cu lacrimi la comedia „Te iubesc, dar nu pe tine!”, scrisă de Andrea Petrescu! În distribuţie : Paula Chirilă, Alina Chivulescu, Leonid Doni, Anca Dinicu si Doina Teodoru, Andreas Petrescu. Bilete se pot cumpăra la casa de bilete Startickets si online pe startickets.ro, bilete.ro si blt.ro

TEATRUL PRINCIPAL

Teatrul Principal prezintă primul serial de teatru din Romania. Adriana Trandafir, Andreas Petrescu, Gabriel Fătu și alți artiști vă așteaptă  la un maraton al comediei, la Sala Dalles: pe 11 aprilie  te amuzi la “Mă mut la mama!”, pe 13 aprilie distracția continuă cu “Mă mut la…tata?,” iar pe 28, aflați deznodamantul poveștii, asistand la: “Mă mut sau nu mă mut? Aceasta e-ntrebarea!”.

Pe 29 aprilie, este momentul pentru „O noapte furtunoasă” – un spectacol curat Caragiale, găzduit de Sala Dalles. În distribuţie: Gabriel Fătu, Adrian Păduraru, Neculai Predica, Cristina Drăghici / Simona Grumezea, Răzvan Ilie, Raphaela Lei / Doina Teodoru, Ionut Iftimiciuc / Ștefania Dumitru. Regia: Teodora Câmpineanu.

Bilete pe bilete.ro şi teatrul principal.ro.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *