duminică , 1 octombrie 2023

Ce remarcăm la o femeie

frumusetefoto

Mi s-a întâmplat de multe ori să observ o femeie pe stradă sau într-un restaurant, și să nu pot spune imediat ce mi-a atras atenția la ea. Abia la o privire mai atentă mi-am dat seama că nu erau neapărat frumusețea trăsăturilor, hainele, machiajul sau coafura cele care-mi captau interesul, ci câte un accesoriu inspirat, care transforma ținuta într-o sărbătoare.

Sigur că e ideal ca toate detaliile să se armonizeze într-un tablou plăcut, dar, de multe ori, o ținută își schimbă imediat aerul, dacă e pusă în valoare cu accesoriul potrivit. Poate fi o eșarfă mică sau un șal lung, o brățară specială, un inel original, cum găsiți aici, sau o pereche de cercei nemaipomeniți și nimic altceva. Mai sunt aici bijuterii, la reducere, dacă vă tentează!

Multă vreme n-am prea acordat importanță accesoriilor. Și azi le prefer discrete, iar uneori, port doar un set de brățări, pe lângă verighetă. Ador însă șalurile și gențile bine făcute, și cerceii frumoși, și cred că astea sunt lucruri în care merită să investim fără regret. Mie, cel puțin, nu mi-a părut niciodată rău când mi-am cheltuit astfel banii!

Altfel, ce mai cred că e ușor de remarcat la o femeie? Eleganța firii și starea aceea de liniște-mulțumire-bucurie-împlinire care transpare dincolo de înveliș. Când o femeie se află în starea aceea, de iubire de sine, de iubire pentru și de la ceilalți, cred că posedă cel mai râvnit accesoriu. Nu se găsește în magazine, dar se poate exersa până la desăvârșire.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *