joi , 24 septembrie 2020

Ce ritualuri are Dulce Pontes înainte și după fiecare concert

© hansspeekenbrink.nl All rights reservedfoto

Dulce Pontes, care va cânta la Bucureşti, pe 27 Octombrie 2015, dezvăluie că are un secret cu ajutorul căruia îşi stăpâneşte emoţiile dinaintea tuturor concertelor. Cunoscuta artistă portugheză face exerciţii de yoga și practică tehnici de respirație menite să-i inducă o stare de calm și relaxare.

Fiind conştientă că respiraţia prea rapidă şi superficială are influenţe negative, artista spune că nu poate începe niciun concert dacă nu îşi face exerciţiile de respiraţie. Pentru a diminua emoţiile şi tensiunea de dinainte de recitaluri, cântăreaţa face exerciţii pentru relaxare şi energizare, prin care dobândeşte controlul asupra respiraţiei. Se ştie că respiraţia aduce energie corpului, o respiraţie controlată reducând simptomele anxietăţii, eliminând tensiunile, calmând mintea şi stabilizând starea de spirit.

Controlul asupra respiraţiei o ajută pe cântăreaţă să poată intra relaxată pe scenă şi să emoţioneze publicul cu vibraţia melodiilor sale, concertele sale fiind mereu o combinaţie inedită de stiluri, având în comun emoţia şi sensibilitatea care răzbat din vocea sa.

Nu poate mânca înainte de spectacole

Dulce a mai dezvăluit un lucru mai puţin ştiut: înainte de a susţine un concert, nu poate mânca. Abia după ce îşi termină recitalul, savurează o supă de pui, una dintre cele mai prietenoase mâncăruri pentru organism, uşoară şi gustoasă şi recomandată deseori în diete.

Dulce Pontes va concerta din nou la Bucureşti, marţi, 27 Octombrie, când va aduce publicului minunatele sale acorduri portugheze, inclusiv piesa Canção Do Mar, ce a ajuns pe coloana sonoră a filmului „Primal Fear”, cu Richard Gere.

Fanii care încă nu şi-au rezervat un loc în sală trebuie să ştie că mai pot găsi bilete la Librăriile Librarium şi Eminescu, Sala Palatului, magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Orange, Carrefour, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan – Staţia de metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro, EVENTIM.ro, TICKETSTORE.ro, TICKETNET.ro sau SALAPALATULUI.ro.

Semnat de

2 comentarii

  1. Am văzut-o în concert în 2012 la Sala Radio. O voce bună, un concert de neuitat.

  2. Cred! Mi-ar placea si mie s-o vad.

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus