miercuri , 4 octombrie 2023

Ce solicitări are Patricia Kaas pentru concertul de la București

patty

Se ştie că vedetele sunt capricioase, unele având pretenții exagerate pentru gazdele lor, atunci când se deplasează în diverse țări ale lumii, pentru concerte. Nu este şi cazul Patriciei Kaas, însă! Vedeta a sosit acum două zile în România, pentru concertele de la Iaşi, Bucureşti şi Cluj, staff-ul acesteia având grijă să transmită organizatorilor cerinţele artistei pentru perioada şederii în ţara noastră.

Managementul artistei a transmis organizatorilor de la Bucureşti riderul pentru concert, şi se pare că diva de origine franceză nu a avut pretenţii mari în ceea ce priveşte backstage-ul. Patriciei îi vor fi puse la dispoziţie șapte încăperi pentru ea şi echipa sa: muzicieni, dansatori, echipa de producţie, management şi garderobă. Desigur, alături de ea în backstage va sta şi Tequila, de care Patricia nu se desparte niciodată, uneori căţeluşei fiindu-i permis chiar accesul pe scenă. Se pare că animăluţul este cel mai mare susţinător al artistei, acesta lătrând de fiecare dată când publicul o aplaudă pe Patricia. Dar dacă artista o va prezenta publicului de la Bucureşti pe căţeluşa Tequila, rămâne de văzut…

În camera special amenajată pentru artistă vor fi aduse flori şi plante decorative, canapele şi oglinzi mari, dar şi lucruri obişnuite precum scaune, mese de machiaj, etc. Pentru backstage artista a solicitat fructe proaspete – atât fructe de sezon, cât şi fructe locale. Se pare că aceasta apreciază foarte mult şi dulciurile, pe lista gustărilor regăsindu-se şi prăjiturile şi ciocolata. În timp ce muzicienii săi vor degusta câteva doze de bere şi o sticlă de vin, artista va servi apă plată, Coca Cola, lapte, ceai şi cafea

Pe tot parcursul şederii la Bucureşti, artista va fi însoţită de doi bodyguarzi, deplasarea acesteia şi a managementului sau prin Capitală făcându-se cu două limuzine Clasa E şi Clasa C de la Mercedes. Staff-ul Patriciei Kaas se va deplasa în două autovehicule Mercedes-Benz Vito şi Viano.

De unde vă puteți cumpăra bilete

Concertul de duminică (23 iunie) de la Bucureşti face parte din turneul de promovare al albumului „Kaas Chante Piaf”, ce comemorează 50 de ani de la moartea cunoscutei artiste Edith Piaf.  Patricia îşi va bucura fanii cu piese precum: „Non, Je Ne Regrette Rien”, „Paris”, „Padam, Padam”, „Milord” şi multe altele. Se mai găsesc foarte puţine bilete la concert, acestea putându-se achiziţiona din următoarele locaţii: Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Diverta, Muzică, Domo, Vodafone, Orange, Germanos, Librăriile Adevărul şi Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor şi Staţia de Metrou Unirii 1. Vânzarea online se închide joi noaptea.

Concertul „PATRICIA KAAS – Kaas Chante Piaf” va avea loc pe 23 iunie 2013 la Sala Palatului din Bucureşti şi este un eveniment organizat de Project Events.

 

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *