vineri , 22 septembrie 2023

Cea mai bună actriță, la Oscar: Jennifer Lawrence, incident jenant la primirea statuetei – VIDEO

Oscar 2013 Jennifer Lawrence accepts the award for best actress

Jennifer Lawrence, câștigătoarea trofeului Oscar pentru „Cea mai bună actriță”, pentru prestația sa din „Silver Linings Playbook”, a avut parte de un incident stânjenitor în timp ce se îndrepta spre scena de la Dolby Theatre. Surprinsă și emoționată de onoarea ce avea s-o primească, actrița s-a împiedicat în timp ce urca scările pentru a-i fi înmânată statueta.

Actorul Hugh Jackman s-a grăbit s-o ajute, însă Jennifer s-a redresat singură și a reușit să urce cu bine pe scenă. Înainte să îşi înceapă discursul de acceptare a premiului, Jennifer a fost întâmpinată de ovaţiile celor din audienţă, care au aplaudat-o în picioare, scrie Daily Mail. „Vă mulţumesc foarte mult”, le-a spus actriţa. „E o nebunie. Sunteţi în picioare doar pentru că am căzut şi vă simţiţi prost. A fost ruşinos”, a adăugat ea.

Pentru Jennifer Lawrence această întâmplare nu este primul ghinion de care are parte la o ceremonie publică. Ea a trecut printr-un episod asemănător la premiile Screen Actor’s Guild, când rochia a părut să se destrame în bucăţi în timp ce urca scările pentru primirea trofeului.

Cu cine a rivalizat Lawrence pentru același trofeu

La categoria „Cea mai bună actriță” au mai fost nominalizate Naomi Watts („The Impossible”), Jessica Chastain („Zero Dark Thirty”), Emmanuelle Riva („Amour”) şi Quvenzhane Wallis („Beasts of the Southern Wild”).

Premiul pentru cel mai bun actor într-un rol principal i-a revenit lui Daniel Day Lewis pentru interpretarea din „Lincoln”, iar Ang Lee a câştigat trofeul pentru cea mai bună regie, pentru filmul „Viaţa lui Pi”.

Marele premiu al Academiei i-a revenit filmului „Argo”, în regia lui Ben Affleck, care a câștigat la categoria „Cel mai bun film”.

JLawrence

Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence

Foto: The Guardian, rack.3.mshcdn.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *