joi , 30 noiembrie 2023

Cea mai drăguță reclamă din lume – VIDEO

coccolinofoto

Am dat întâmplător peste reclama asta veche și mi se pare cea mai simpatică pe care am văzut-o vreodată! Uitați-l pe ursulețul Coccolino, cum își îmbia consumatorii, cu mireasma și vocea lui dulce, într-o reclamă italiană din anii ’80:

V-a plăcut? 🙂 Stați, că mai e una, unde Coccolino e și mai drăguț:

Ce-am mai aflat, cu ocazia asta, la o căutare pe Google: Coccolino e o marcă lansată de compania Unilever, la sfârșitul anilor ’70. Mascota a devenit, încă de atunci, celebră în multe țări, sub nume diferite: în Germania și Austria, ursulețul de cheamă Kuschelweich, în Statele Unite (unde s-a lansat în 1983) se numește Snuggle, în Franța – Cajoline, în Spania – Mimosin, iar în Italia, Ungaria și România îl știm de ani buni sub numele de Coccolino.

Semnat de

Un comentariu

  1. Mihaela Grigoras

    Ce frumos ! Si ce vremuri frumoase traite de italieni, in parfum de Coccolino, in timp ce noi ne bucuram , uneori, doar de un sapun ”Vis”. Nici nu banuiam pe atunci ca exista un parfumant pentru rufe, in acei ani. Ma mir de fiecare data cand aflu varsta reala a unor lucruri ce au aparut recent in viata romanilor ( degresantul Axion, masinile de spalat vase, mixerele , tampoanele intime si scutecele pentru copii, etc etc etc ).

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *