joi , 7 decembrie 2023

Cea mai ușoară și gustoasă cină: salata de țelină cu măr

salata

Este cea mai gustoasă, ușoară și sănătoasă cină. Sau poate fi o foarte bună mâncare de prânz, dacă doriți, dar v-o recomandăm la cină pentru că este săracă în calorii și, surprinzător, chiar sățioasă: salata de țelină cu măr.

Dacă nu vă simțiți tocmai un fel de Jamie Oliver în bucătărie, iată o rețetă pe care absolut oricine o poate pune în practică. Este foarte rapidă și nu necesită veleități de chef inspirat. Cum se face? Banal: se dau prin ochiurile mari ale răzătorii un sfert dintr-o țelină măricică și un măr întreg; se presară pe deasupra stafide aurii și bucățele de nucă și/sau migdale crude, caju sau orice alt fruct uscat mai preferați. Se amestecă toate bine și….voila! Ar trebui să vă iasă o porție satisfăcătoare, care să vă potolească foamea fără să vă îngreuneze stomacul înainte de culcare.

Desigur, există și opțiunea să adăugați peste tot amestecul bucăți de piept de pui rumenit la cuptor și maioneză. Noi pledăm doar pentru pieptul de pui, care este binevenit mai ales dacă mâncați salata la prânz.

Poftă bună!

Foto: whatido.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *