sâmbătă , 28 mai 2022

Celelalte Cuvinte, în concert la Cluj-Napoca și Sibiu

Celelalte Cuvinte

Celelalte Cuvinte, trupa-legendă a rock-ului românesc, va susține două concerte extraordinare în Cluj-Napoca și Sibiu. Evenimentele fac parte dintr-o suită de concerte pe scenele din marile orașe ale țării.

Astfel, miercuri 20 martie, Celelalte Cuvinte va concerta în „Jaxx – Garajul cu Rock” din Cluj-Napoca, iar în ziua imediat următoare, joi 21 martie, în „Oldies Pub” din Sibiu.

Clujul și Sibiul nu puteau lipsi din lista orașelor în care Celelalte Cuvinte va cânta în acest sezon. În ambele orașe transilvane, trupa este întâmpinată cu entuziasm și căldură de către public și își propune, ca de fiecare dată, să răsplătească fidelitatea fanilor săi.

Concertele din această perioadă sunt printre puținele evenimente live rock pe care Celelalte Cuvinte le are programate în 2013, deoarece trupa urmează să prezinte publicului un spectacol nou, de rock acustic, a cărui premieră are loc pe 30 mai, la Sala Palatului din București.

Biletele pentru concertul de la Cluj costă 20 de lei și pot fi achiziționate de la club. Pentru concertul de la Sibiu, biletele vor costa 25 de lei și pot fi de asemenea cumpărate de la club.

Bilete pentru evenimentul din 30 mai de la Sala Palatului din Capitală se găsesc la vânzare în Rețeaua Eventim și online pe eventim.ro.

Celelalte Cuvinte își invită fanii și iubitorii muzicii rock la concerte având de partea sa o tehnică instrumentală desăvârșită, măiestria câștigată în cele peste trei decenii de activitate neîntreruptă și piesele de pe cele opt albume de studio. Printre melodiile care nu au cum să lipsească dintr-un concert Celelalte Cuvinte se numără Iarbă prin păr, Dacă vrei, Armaghedon, Zmeie și fabuloasa lucrare rock Oglinda.

Celelalte Cuvinte înseamnă Călin Pop (voce, chitară), Marcel Breazu (chitară bas), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi) și Ovidiu Roșu (sunet).

Semnat de

Un comentariu

  1. Antonela-Gina Diograzia

    Hello,

    This is an email for Tiberiu Pop. Please pass it on to him. Thank you. Serbus Tibi, sunt Gina sau Princess cum ma numeai. Te-am cunoscut acum 30 de ani in Zalau mergeam la acelasi teatru club. Daca vrei get in touch.

    Much love

    X

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus