vineri , 30 iulie 2021

Charlize Theron: „Mă bucur că împlinesc 40 de ani, și nu 20”

Charlize Theronfoto

Charlize Theron spune că se bucură că a ajuns la cel de-al patrulea deceniu al vieții sale, pentru că nu mai resimte presiunea din prima tinerețe, legată de lucruri care nu contează, de fapt, cu adevărat. Și, în plus, își îngăduie mai multe plăceri, cum ar fi să stea pe canapea și să mănânce în voie sandvișuri cu brânză.

Charlize împlinește 40 de ani pe 7 august, dar spune că nu plănuiește o petrecere mare. „Nu știu cum o să petrec. Tocmai am terminat de făcut un film”, a spus actrița într-un interviu acordat E! Online, referindu-se la „Dark Places”. „N-am fost niciodată genul de persoană care să dea mari petreceri. O să sărbătoresc o lună mai târziu, dacă o să mă aflu în restaurantul potrivit, o să spun: Hei, e ziua mea! Vârsta de 40 de ani e grozavă. Oamenii își fac atâtea griji pentru mine. E în regulă. E atât de ciudat că acordăm atât de multă importanță acestui lucru, mai ales femeile. Mă bucur atât de mult că am ajuns la 40 de ani, și nu la 20, când îmi făceam griji dacă încap în blugii skinny sau dacă o să reușesc să intru în nu știu ce club exclusivist. E atât de bine să fii pur și simplu îndrăgostit de canapeaua ta și să-ți faci sandvișuri cu brânză și să te bucuri de viață. A fost grozavă până acum”, a completat actrița.

Charlize Theron s-a despărțit de curând de logodnicul ei, Sean Penn, cu care a avut o relație ce a durat mai mult de un an și jumătate și despre care a declarat că este „dragostea vieții ei”. Actrița are un băiețel adoptat, Jackson, în vârstă de trei ani.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus