joi , 28 septembrie 2023

Charlize Theron și-a petrecut ziua de naștere în Hawaii, cu băiețelul său – GALERIE FOTO

Charlize1

Charlize Theron a găsit cea mai plăcută modalitate de a-și petrece ziua de naștere, care a avut loc recent: o vacanță în Hawaii, alături de băiețelul ei și de câțiva prieteni apropiați.

Pe 7 august, actrița a împlinit 38 de ani, iar aniversarea și-a petrecut-o relaxându-se în Hawaii, împreună cu fiul ei adoptat, Jackson, în vârstă de un an și cinci luni. Vedeta, care se află într-o formă fizică extraordinară, a fost fotografiată de paparazzi bucurându-se de compania băiețelului ei și jucându-se cu el în piscina hotelului unde a fost cazată. Instantaneele sunt demne de așezat într-un album de familie, reușind să inducă privitorilor bucuria care se citește pe chipul actriței de când este mamă.

Cât despre aspectul său fizic, într-un interviu acordat recent, Charlize Theron a declarat că nu exclude eventuale intervenții chirurgicale care să o ajute să îmbătrânească frumos. „Nu știu ce părere voi avea (n.r. despre operațiile estetice) când o să împlinesc 54 de ani. Cu toții vrem să îmbătrânim cu grație. Doamne, există o presiune atât de mare asupra femeilor! Cu astfel de cerințe de perfecțiune și cu toată această obsesie a tinereții, nu sunt surprinsă că devenim toate parte din această cursă a frumuseții care pare să devină tot mai nebunească”, a spus vedeta din „Sweet November”. Întrebată care este secretul frumuseții sale, Charlize a răspuns: „Când trăiești o viață bună și ai gânduri bune, se vede”.

Charlize Theron&Jackson

Foto: Daily Mail

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *