joi , 30 noiembrie 2023

Charlize Theron și-a vândut casa, care a inspirat o melodie Beatles, cu peste 3 milioane de dolari

Ch1

Charlize Theron și-a vândut, recent, locuința din Los Angeles, cu suma de 3,8 milioane de dolari. Suma i s-a părut, probabil, un chilipir persoanei care a cumpărat casa, având în vedere că aceasta a aparținut mai multor staruri. Totodată, despre acest loc se spune că l-a inspirat pe George Harrison atunci când a scris piesa „Blue Jay Away”.

Actrița din „Monster” a cumpărat această vilă în 2009, la prețul 3,625 milioane de dolari. De anul trecut, însă, Theron a scos-o la vânzare, scăzând prețul de la 4.6 milioane de dolari la 3.999 milioane de dolari în ultimele 10 luni, informează Daily Mail. De curând, vedeta a semnat contractul de vânzare a casei, situată în Hollywood Hills, pentru suma de 3,8 milioane de dolari.

Legenda spune că locuința l-a inspirat pe George Harrison să scrie melodia „Blue Jay Away”, care a fost înregistrată și lansată de trupa Beatles în 1967. De-a lungul anilor, vila s-a mai aflat în posesia lui Jennifer Aniston, Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Jodie Foster și Keanu Reeves.

Charlize vila

Foto: Daily Mail

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *