sâmbătă , 22 februarie 2020

Chilipiruri adorabile: începe Yard Sale de septembrie

Yard Sale

Prima lună de toamnă îşi varsă coşurile cu chilipiruri la Yard Sale!

Toate lucrurile care îţi lipseau din garderobă şi pe care amânai să le cumperi din lipsă de bani sau de timp le găseşti pe 20 şi 21 septembrie, la Dianei 4. Organizatorii Yard Sale au stâns laolaltă, la preţuri modice, lucruri purtate cu drag şi grijă, colecţii de bijuterii, cărţi, albume, obiecte decorative, haine noi de care stăpânii lor s-au plictisit sau nu le mai vin, articole vintage, chilipiruri.

Sâmbătă şi duminică, de la 10:30 la 19:00, în curtea, etajul şi demisolul de pe str. Dianei, nr. 4, este locul în care trebuie musai să te afli împreună cu prietenele tale avide de o vânătoare de comori-chilipir.

Între două sesiuni de probat şi negociat, îţi refaci forţele cu un cappuccino şi cel mai delicios şi convenabil brunch (16 lei), apoi îţi reiei căutările în cele peste 30 de dulapuri deschise pentru tine, altele în fiecare zi.

„Suntem perseverenţi şi încurajăm faptele bune: adu la Yard Sale hainele pe care nu le mai porţi, strângem donaţii pentru Samu Social şi Magazinul Comunitar din grija Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti. Noi avem grijă să ajungă acolo!”, spun organizatorii.

Intrare pentru vizitatori –gratuit!

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea noţiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” şi în România, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus