marți , 5 decembrie 2023

Cindy Crawford explică de ce a divorțat de Richard Gere

cindymain

Au divorțat în 1995, după doar patru ani de căsnicie. Astăzi, Cindy Crawford recunoaște că diferența de vârstă a reprezentat o prăpastie între ea și renumitul actor din „Pretty Woman”, care avea 42 de ani, în timp ce ea avea 25 atunci când s-au căsătorit.

„Cred că vârsta de 20 de ani, pentru o femeie, este un moment în care începe să-și contureze personalitatea, începe să-și conștientizeze puterea și să se conecteze la forța ei interioară”, a declarat supermodelul, acum în vârstă de 47 de ani, în emisiunea Oprah’s Master Class. „Și e greu să faci asta, e greu să te schimbi într-o relație, pentru că persoana cu care ești te-a cunoscut într-un fel, iar dintr-o dată, tu nu mai ești așa”, a adăugat Cindy Crawford despre povestea sa cu Richard Gere.

Cei doi s-au cunoscut când ea avea numai 21 de ani, iar relația a avut mult de suferit pe măsură ce ea s-a maturizat în anii care au urmat. „Cred că, la 22 de ani, eram mai dispusă să spun că urmez pe cineva, dar apoi începi să te gândești că nu vrei să fii mereu cel care-l urmează pe celălalt, îți dorești să fii și tu cel care conduce sau să mergi pas la pas cu cel de lângă tine”, a explicat Cindy. Vedeta l-a cunoscut pe Gere la un barbecue care a avut loc acasă la faimosul fotograf Herb Ritts, în 1987. „Erau mulți oameni grozavi acolo. Spuneam: Uau, Jack Nicholson! Încă era totul foarte nou pentru mine”, recunoaște ea. „Ne-am început relația aproape imediat. Când eram cu el, atunci am început să devin și eu cunoscută”, mai spune Cindy.

Chiar dacă povestea lor a eșuat, Cindy Crawford are cuvinte de laudă despre fostul ei soț. Spune despre el că a învățat-o să se țină departe de pericolele celebrității și să își gestioneze relația cu fanii în așa fel încât să-ți poată păstra și propria intimitate. „Richard este un bărbat foarte deștept, e interesant și am învățat multe lucruri despre lume. A fost un capitol grozav din viața mea”, mărturisește supermodelul.

În 1999, Cindy s-a căsătorit cu omul de afaceri Rande Gerber, cu care are doi copii: Presley (13 ani) și Kaia (11 ani).  Richard este căsătorit, din 2002, cu Carey Lowell și au un băiat în vârstă de 12 ani, Homer.

Cindy&Richard

Foto: Daily Mail

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *