luni , 23 mai 2022

Cine a hipnotizat-o pe Loredana?

Loredana1

Oi, oi, oi, maică… E clar, nu mă potrivesc deloc cu vremurile astea moderne, în care primarii fac pe salvamarii, iar artiștii fac pe mascotele, sub pretextul că sunt eclectici.

Ați auzit imnul stațiunii Mamaia, lansat oficial azi, de 1 Mai? Cei care au fost suficient de (prost) inspirați să dea pe ProTV, l-au putut asculta în avanpremieră, ieri după-amiază, la emisiunea de tristă senzație „Happy Hour”. Șeful parangheliei a fost primarul Constanței, care tocmai a filmat videoclipul piesei, alături de Loredana, actualmente promotor al turismului românesc de fițe.

Flancați de câteva fetițe îmbrăcate ca pentru referendum, Loredana și Radu Mazăre au interpretat – live, din păcate – melodia „Viva Mamaia!”. Încă nu știu ce să cred: ori piesa e atât de proastă, încât nici măcar Loredana nu a reușit s-o îndulcească puțin, cât să nu ne treacă chiar cu tancul peste timpan, ori cântăreața nu era în forma ei cea mai bună, ieri, când obosise cântând și dansând, în același timp, mai rău decât la o sesiune de cardio dance aerobic.

Mai e o variantă: cineva a hipnotizat-o pe Loredana de-a acceptat să cânte o asemenea rușine, nu era ea însăși; se va trezi, își va cere scuze și toată lumea va fi mulțumită. Sau nu?

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus