joi , 7 decembrie 2023

Cirque du Soleil: Alegría, un spectacol impresionant, la București

alegria

LaRevista.ro așteaptă cu mare drag și nerăbdare sosirea Cirque du Soleil la București, cu spectacolul Alegría! O producţie îndelung aplaudată în întreaga lume, cu doar 5 reprezentaţii, zilnic începând de pe data de 5 până pe 8 septembrie 2013, la Romexpo, Pavilionul Central.

Alegría (cuvânt spaniol care înseamnă optimism, bucurie, veselie) dispune de o distribuţie internaţională de 55 de performeri şi muzicieni din 15 ţări. Alegría adoptă un stil baroc, de operă, cu costume viu colorate, muzică originală interpretată live şi o serie de detalii ce vin să îmbogăţească spectacolul uimitor de atletism şi artă. Rezultatul este un amestec impresionant de îndemânare, forţă şi viteză combinate cu acrobaţii elegante, aproape eterice.

Cirque_du_Soleil

Alegría include acrobații uluitoare, incluzând numărul Trapez Sincron, de o senzualitate dramatică, şi numărul Barele Aeriene, plin de vitalitate, unde acrobaţi îndrăzneţi se balansează la mai mult de 16 metri deasupra scenei. Imaginați-vă două interprete agile ce readuc la viață arta mongolă a contorsionării şi artiști jonglând cu cuţite în flăcări pe lângă corp în ritmicul și periculosul Dans al Cuţitelor de Foc. Vibraţia tinereţii este însufleţită de alertul Power-Track, o demonstraţie genială de coregrafie sincronizată și sărituri la trambulină, ce apare ca prin magie de sub podeaua scenei. În Barele Ruseşti, artiștii zboară prin aer, cu tumbe spectaculoase și răsuciri la jumătatea parcursului, pentru a ateriza pe barele de aproximativ 10 cm de pe umerii robuşti ai colegilor lor. Alegría este mai mult decât un spectacol… este o experienţă unică şi emoţionantă care va captiva spectatorii de toate vârstele.

Evenimentul este organizat de compania Events.

Biletele sunt disponibile exclusiv în Orange shop, online pe www.cirquedusoleil.com/alegria sau pe www.eventim.ro.

Program (5-8 septembrie 2013)

Joi, 5 septembrie, orele 20:00

Vineri, 6 septembrie, orele 20:00

Sambata, 7 septembrie, orele 20:00

Duminica, 8 septembrie, orele 13:00 şi 17:00

BILETE

Adulti: VIP – 500 RON, Premium – 350 RON, Tribune – 250 RON, 230 RON, 210 RON, 190 RON, 150 RON, 110 RON

Copii (până la 12 ani, inclusiv): VIP – 350 RON, Premium – 245 RON, Tribune: 175 RON, 161 RON, 147 RON, 133 RON, 105 RON, 77 RON

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *