joi , 7 decembrie 2023

Cirque du Soleil: Spectacolele din România se desfășoară conform programului inițial

CDS

Reprezentațiile Cirque du Soleil în România nu sunt afectate de întreruperea spectacolului Ka. Ca urmare a tragicului accident de sâmbâtă, când o artistă a Cirque du Soleil a murit în Las Vegas, după ce a căzut de la o înălţime de 15 metri în timpul spectacolului Ka, reprezentațiile acestui show au fost supendate pe o perioadă nelimitată. Este primul accident fatal întâmplat în timpul unei reprezentaţii, în istoria de 30 de ani a companiei Cirque du Soleil.

Suspendarea showurilor Ka din Las Vegas nu afectează spectacolele din România. „Ca urmare a numeroaselor mesaje primite de la posesorii de bilete, precizăm că reprezentațiile Alegria se vor desfășura conform programului anunțat, de pe 5 până pe 8 septembrie inclusiv”, spune Sorina Burlacu, Director General Events. Producția Alegria se află în ultimul an de reprezentații, după 20 de ani în arene pe tot mapamondul. Alegria a avut până acum peste 14 milioane de spectatori în peste 40 de țări.

Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărtureşti). Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

Alegría dispune de o distribuţie internaţională de 55 de performeri şi muzicieni din 15 ţări. Alegría adoptă un stil baroc, de operă, cu costume viu colorate, muzică originală interpretată live şi o serie de detalii ce vin să îmbogăţească spectacolul uimitor de atletism şi artă. Rezultatul este un amestec impresionant de îndemânare, forţă şi viteză combinate cu acrobaţii elegante, aproape eterice.

LOCAŢIE:  

Romexpo, Pavilionul Central, București

Program (5-8 septembrie 2013)

Joi, 5 septembrie, orele 20:00

Vineri, 6 septembrie, orele 20:00

Sambata, 7 septembrie, orele 20:00

Duminica, 8 septembrie, orele 13:00 şi 17:00

BILETE:

Adulti

VIP: 500 RON

Premium: 350 RON

Tribune: 250 RON, 230 RON, 210 RON, 190 RON, 150 RON, 110 RON (consultaţi harta ataşată)

Copii (până la 12 ani, inclusiv):

VIP: 350 RON

Premium: 245 RON

Tribune: 175 RON, 161 RON, 147 RON, 133 RON, 105 RON, 77 RON (consultaţi harta ataşată)

*Reducerea e valabilă pentru copii cu vârste până la 12 ani, inclusiv; accesul se face doar însoţit de un adult, pe baza unui act valid ce stabileste vârsta copilului: certificat de naştere, carnet de elev, paşaport).  Biletele cu  reducere pentru copii sunt disponibile în număr limitat.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *