vineri , 30 iulie 2021

Colour Coaching: cum să-ți redefinești stilul personal

colour coaching

Se spune că avem o singură șansă de a face o bună impresie și de aceea ne dorim să fim la modă întotdeauna. Știm cu toții acel moment, la începutul fiecărui anotimp, când citim nerăbdătoare articolele din revistele de modă pentru a afla care sunt culorile vedete ale acelei perioade. Din păcate tendințele vin și pleacă, iar noi ne vedem puse în fața unei situații neplăcute: culorile în tendințe ale sezonului nu ni se potrivesc.

Nu toate nuanțele se potrivesc tuturor, iar acest lucru este influențat în principal de pigment, de culoarea ochilor, a părului și a pielii și mai ales a felului în care toate acestea se îmbină. Cum poți, însă, afla care sunt culorile ce te avantajează? Prestigioasa companie de coaching Noble Manhattan, propune, alături de designerul și LifeStyle Coach Irina Toma, o inițiativă nouă și unică pe piața din România. Proiectul Colour Coaching cuprinde o serie de cursuri special concepute pentru ca fiecare dintre participanți să își regăsească autenticitatea și încrederea în sine prin Culoare, Stil și Dezvoltare personală.

Confidence Through Image, primul curs al seriei, corespunde nivelului 1 de certificare și este un atelier intensiv ce se va desfășura de-a lungul a trei zile. Temele ce vor fi dezbătute, precum și workshop-urile, vor fi susținute de traineri calificați, cu experiență în domeniu.

„Cred cu tărie că personalitatea noastră, valorile în care credem și care ne influențează viața, sunt factori decisivi atunci când vine vorba de imaginea noastră exterioară. De aceea am creat Colour Coaching, un proiect care este mai mult decât un curs despre culori sau consultanță vestimentară. Plecând de la aceste lucruri esențiale, cunoștințele și abilitățile solide dobândite prin curs vor fi îmbinate cu partea practică, pentru ca toți cursanții noștri să câștige încredere în sine, curajul de a fi ele și abilitatea de a lăsa întotdeauna cea mai bună impresie. Cursul de certificare Colour Coaching – Confidence Through Image reprezintă punctul de plecare atat pentru cei ce își doresc să își consolideze aceste abilități, cât și pentru cei ce doresc să transforme aceste abilități într-o profesie care să le suplimenteze veniturile”, spune Irina Toma, designer vestimentar, Lifestyle coach si trainer al cursului.

De-a lungul celor trei zile, cursanții vor afla ce se află în spatele conceptelor de Stil de viață, Mesaj autentic, Branding Personal, Stil personal, Puterea Încrederii și Stimei de Sine. Aceștia vor experimenta o transformare reală si vor descoperi mecanismele psihologiei culorilor, modul în care culorile îți pot influența stările de spirit, gândurile și emoțiile, dar și felul în care acestea influențează percepția altora asupra ta.

Cursanții vor mai învăța să-și descopere și să-și analizeze tonurile pielii, ochilor și părului, precum și tipologia siluetei. Workshop-uri de make-up și hairstyling vor competa tematica acestui curs, pentru ca la final, cursanții să aibă o viziune de ansamblu completă și coerentă asupra felului în care folosirea culorilor adecvate le poate schimba și îmbunătăți stilul de viață.

Prima ediție Colour Coaching va avea loc în perioada 20-22 Mai, în București.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus