vineri , 18 iunie 2021

Comori vechi cu valențe noi: schimbăm perspectiva, la Yard Sale de aprilie

Afis YardSale

Schimbăm perspectiva tot weekend-ul, pe 12 şi 13 aprilie, ne distrăm şi scotocim prin şi mai multe comori! Yard Sale: expozanţi diferiţi în fiecare zi şi de două ori mai multe bunătăţi!

Schimbăm perspectiva de la inutil la resursă, de la unic utilizator la multipli consumatori, de la uzura morală la provocare estetică, de la poluare la grijă pentru mediu, de la consum la economisire, de la fugă după nou la o a doua şansă, de la eu la noi. La ediţia din aprilie a Yard Sale comunitatea scotocitorilor reciclează şi socializează, se transformă în consumatori cu grijă faţă de mediu şi societate.

Yard Sale-ul reciclează şi donează! Cumpără la preţuri modice şi descoperă comori în weekend-ul din 12 & 13 aprilie la Dianei 4 (zona Rosetti, str. Dianei, nr. 4).

Două zile, de la 10:00 la 18:00, schimbăm perspectiva asupra hainelor, pantofilor, bijuteriilor, obiectelor decorative şi electrocasnicelor folosite, iar, la finalul fiecărei ediţii, participanţii şi vizitatorii donează haine şi încălţări unei case de plasament sau Samu Social.

Pentru că Yard Sale este o formă de reciclare absolut necesară oricărei societăţi consumeriste, vindem la preţuri mici sau dăm o altă utilitate lucrurilor uzate moral, dar nu neapărat fizic.

Astfel, la Yard Sale de 12 & 13 aprilie @ Dianei 4, sâmbătă şi duminică de la 10:00 la 18:00, te aşteptam să cumperi şi să scotoceşti în multe dulapuri, cufere, valize pline de minuni la cel mai eco responsabil târg din oraş.

Intrare pentru vizitatori –gratuit!

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea noţiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” şi în România, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus