vineri , 8 decembrie 2023

Concert Florin Chilian, la Hard Rock Cafe

Afis Florin

BestMusic te invită la Hard Rock Cafe, joi, 27 februarie 2014, începând cu ora 21:00, la un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale voci ale scenei româneşti: Florin Chilian.

„Muzica lui poartă amprenta suferinţei. Versurile mustesc de autoironie, dar şi de critică la adresa unei societăţi decăzute. Florin Chilian nu-i o victimă care îşi plânge înfrângerea. Este un învingător care şi-a găsit puterea renaşterii în propriile-i răni.  Durerea dulce-amăruie transcede muzica şi textele sale. Şi nu-i un sentiment jucat de-amorul artei. E firul roşu al unui parcurs biografic straniu. A debutat pe marile scene relativ târziu, la 30 de ani, şi a făcut furori cu primul album, Iubi – interfaţă la realitate, iar al doilea album, Zece porunci, de inspiraţie biblică, a fost o palmă dată tuturor ipocriţilor”, declară jurnalistul Horia Brad.

Biletele pentru concertul Bestmusic cu Florin Chilian din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro şi pe www.bestmusic.ro, dar şi la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului, la intrare.

Acestea costă 50 de lei cu loc la masă (fumători sau nefumători) şi 70 de lei VIP cu loc la masă în fata scenei. Numărul de bilete VIP este limitat la 80 de locuri.

Cumpărarea biletelor de pe www.iabilet.ro asigură automat şi rezervarea de locuri la masă, scăpându-te de drumul până la locaţie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se alocă în funcţie de cumpărarea biletelor, aşa că dacă îţi cumperi bilet mai repede, prinzi cele mai bune locuri!

Pe www.iabilet.ro poţi comanda atât bilete în format electronic (print @ home – plăteşti cu cardul online sau cu Paypal, primeşti biletele pe mail, apoi le printezi sau vii cu smartphone-ul sau tableta la intrare), cât şi bilete în format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, contactaţi organizatorii la contact@iabilet.ro sau 0741.272.967 (între 09:00 şi 18:00, de luni până vineri).

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *