joi , 7 decembrie 2023

Concert Paula Seling & Band, la Hard Rock Cafe

paula seling

Vineri, 16 octombrie, de la ora 22:30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe la un show cu Paula Seling şi trupa sa. Mergi să asculţi cele mai cunoscute piese lansate de artistă de-a lungul vremii: „Ploaie în luna lui Marte”, „Ce bine că eşti”, „Trurli”, „Timpul”, „Promit”, „Râd cand imi vine să plâng”, dar şi mult mai recentele „Playing With Fire” şi „Miracle”.

Prezenţă de un rafinament vocal excepțional, dar şi de o gingăşie şi expresivitate aparte, Paula Seling crează alături de trupa sa de acompaniament o atmosferă deosebită la fiecare spectacol. În decursul timpului, solista a lansat şaisprezece albume, a cântat alături de artiști internaționali precum Al Bano, Beyonce, Joan Baez, Michael Bolton sau Chick Corea şi a derulat colaborări de succes cu Direcția 5, Narcisa Suciu, Nicu Alifantis, Puya și mulți alții.

Biletele la concertul Paulei Seling se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX,  reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

În presale biletele au următoarele preţuri:

– 40 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

– 60 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 40 de lei. În ziua concertului, biletele vor costa 40 de lei – acces general, cu loc la masă (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *