miercuri , 28 iunie 2017

Consultaţii gratuite pentru tratarea dermatitei seboreice cu BIODERM şi KERIUM DS

KERIUM DS_Visuel

În perioada 11-13 martie 2013, Laboratoarele La Roche-Posay, alături de Centrele Medicale BIODERM organizează consultaţii gratuite pentru depistarea dermatitei seboreice. Consultaţiile vor avea loc în cadrul celor 4 clinici Bioderm din Bucureşti: Eminescu, Nord, Floreasca şi Vasile Lascar pe bază de programare telefonică la call center 031 9101, începând cu 4 martie.

În Europa, peste 20 de milioane de oameni sunt afectaţi de dermatită seboreică, boală care apare mai des la nou-născuţi (până la 3 luni). La adulţi apare între 40 şi 70 de ani, bărbaţii fiind afectaţi mai frecvent decât femeile.

„De obicei, dermatită seboreică este confundată cu psoriasis, rozaceea sau dermatită atopică. Dermatită seboreică este o afecţiune a pielii reprezentată prin cruste albicioase, unsuroase sau uscate şi zone cutanate iritate şi roşii. Este localizată pe zone bogate în glande sebacee – pe fată în jurul nasului, al sprâncenelor şi pe frunte, dar şi pe scalp, manifestată prin mătreaţa excesivă. Pentru tratarea dermatitei seboreice este important atât tratamentul medicamentos, cât şi o igienă corespunzătoare, iar cea mai bună educaţie în acest sens o poate oferi un consult de specialitate la medicul dermatolog”, spune domnul doctor Lucian Russu, Medic Specialist dermato-venerologie, Bioderm Medical Center.

Soluţia dermatitei seboreice – KERIUM DS

“Pentru tratarea dermatitei seboreice noi recomandăm Kerium DS, cremă şi şampon, atât pentru faţă, cât şi pentru scalp. Kerium DS este prima cremă de faţă care întăreşte sistemul imunitar de apărare al pielii, la nivel local. Cu 5% Dermobiotic Termal, un ingredient unic extras din apă termală La Roche-Posay, Kerium stimulează eficient sistemul imunitar al pielii, acţionând ca un probiotic”, ne-a declarat Miruna Biziniche, Medical Manager La Roche-Posay/

Rezultate demonstrate clinic:

–        100% reducere a simptomelor dermatitei seboreice după numai o lună de tratament;

–        0% recidivă timp de șase săptămâni după oprirea tratamentului.

Şamponul Kerium DS combate intensiv mătreaţa. Rezultatele a şapte studii clinice arata că după trei luni de tratament, efectele sunt: -85% mătreaţă, -80% scuame, -82% mâncărime a scalpului.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus