duminică , 25 iulie 2021

Corina Crețu și Colin Powell au avut o relație „foarte personală” prin e-mail

CP1

Fostul secretar de Stat american Colin Powell a declarat că a avut o relație „de natură foarte personală” cu europarlamentarul Corina Crețu, dar a negat că legătura lor s-a materializat și că și-ar fi înșelat soția. Powell a fost nevoit să ofere presei clarificări, după ce un hacker a dezvăluit o corespondență extrem de intimă dintre cei doi diplomați.

Fostul secretar a răspuns unor întrebări pentru site-ul TheSmokingGun.com, referitoare la natura relației sale cu europarlamentarul Corina Crețu, declarând că nu și-a înșelat soția, Alma, cu care este căsătorit de aproximativ 50 de ani. Powell, în vârstă de 76 de ani, a făcut aceste declarații după ce un hacker care-și spune „Guccifer” a postat pe pagina sa de Facebook un link către o corespondenţă prin e-mail între cei doi. „Un trădător al patriei”, astfel l-a descris hackerul pe Powell, pe Facebook, publicând un link către un drive Google unde se aflau e-mailuri primite de Powell de la Crețu în perioada 2010-2011. „Ai fost cea mai mare iubire a vieții mele”, îi spunea actualul europarlamentar fostului secretar de Stat american. „Te-am iubit prea mult, prea mulţi ani. (…) N-aș fi crezut că la vârsta mea mai pot plânge atât de mult pentru un bărbat, ca o adolescentă”, îi scria Corina Crețu lui Colin Powell, sugerând că se referă la o poveste de dragoste mai veche, potrivit TheSmokingGun.com.

„Nu spune nimeni să mergem în pat. Vreau doar să te văd”

Corina Crețu i-a trimis și numeroase fotografii lui Colin Powell, inclusiv unele în care apare în bikini și într-o cadă. „Nu spune nimeni să mergem în pat. Vreau doar să te văd, nimic altceva”, i-a mai scris Crețu. Totuși, din corespondență reiese că afecțiunea nu i-a fost împărtășită. De asemenea, Powell neagă că i-ar fi fost necredincios soției sale. „A fost o prietenie care a devenit foarte personală pe e-mail”, a spus Powell. „Îmi trimitea fotografii frecvent. Multe fotografii de familie, cu nepoate ale ei, pe care le adoră, de la reuniuni de familie, de la şedinţe oficiale de lucru, de la căsătorie şi nişte poze în costum de baie… Niciodată nimic nepotrivit”, a adăugat el.

Colin Powell a mai declarat că a cunoscut-o pe Corina Crețu acum 10 ani, când era secretar de Stat al fostului preşedinte George W. Bush. Crețu ocupa atunci funcția de purtător de cuvânt al preşedintelui României Ion Iliescu. În ultimii opt ani, cei doi s-au mai văzut „o dată sau de două ori”, mai susține Powell, care dezvăluie și că, după ce a părăsit Departamentul de Stat în ianuarie 2005, a păstrat legătura cu Creţu prin e-mail şi i-a „oferit frecvent sfatul în legătură cu planuri de a găsi un post la ONU sau alte organizaţii internaţionale”.

Powell a mai declarat că e-mailurile „de natură foarte personală” cu Creţu au „încetat acum câţiva ani”. „Nu a existat nicio relaţie atunci şi nu există niciuna acum”, a ținut să precizeze fostul secretar. Cu toate astea, cei doi au păstrat legătura și continuă să fie „prieteni”. „Mă bucur că ea are o carieră de succes. Mă bucur că s-a căsătorit recent şi este fericită”, a adăugat Powell.

În prezent, Corina Crețu este vicepreşedintă a grupului Alianţei Progresive a Socialiştilor şi Democraţilor în Parlamentul European. Ea s-a căsătorit acum câteva luni.

Foto: Daily Mail, blog Corina Crețu

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus