vineri , 22 septembrie 2023

Cornel Ilie și soția lui au devenit părinți

Cornel Ilie si fetita

Duminică, 15 noiembrie, Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, a devenit tăticul unei fetiţe de nota 10, Zara Ecaterina.

„15.11.15 este ziua în care am devenit tătic! Ziua în care am aflat cum trei kilograme şi ceva şi câţiva centimetri înseamnă tone de fericire şi kilometri de zâmbete! Ziua în care am văzut că doar o femeie poate face cu adevărat miracole, că până şi în alfabet litera M de la mamă este cu mult înaintea literei T de la tată”, a scris Cornel Ilie pe contul său de Facebook.

Ziua în care a sosit pe lume Zara Ecaterina a schimbat totul pentru Cornel Ilie şi l-a emoţionat pe liderul Vunk până la lacrimi: „Ziua în care am înţeles că lumea asta nu mai este doar o lume, ci lumea fetiţei noastre. Ziua în care ziua şi noaptea încep să nu se mai măsoare după ceas, ci după momente, amintiri, speranţe, temeri, reuşite şi vise. Ziua în care am văzut cu ochii mei Împlinerea. A mamei, în primul rând. A noastră, a părinţilor ei, Eliza şi Cornel. Ziua Z, ziua în care s-a născut Zara Ecaterina, fetiţa noastră iubită!” a mai scris pe contul său de Facebook Cornel Ilie.

Fanii Vunk îşi vor putea întâlni trupa preferată pe 16 decembrie, la Hard Rock Café, la concertul „Hituri şi Mituri”. Cele mai mari hituri Vunk ale ultimilor 5 ani, piese de colecţie, dar şi piese noi, printre care şi „Un Nou Univers” vor face parte din show-ul de la Hard Rock Café. Trupa aniversează astfel povestea plină de emoţie, prietenie şi amintiri frumoase ale tuturor celor care fac parte din  #universulvunk.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *