miercuri , 4 octombrie 2023

Crazy In Love: Beyonce și Jay-Z, într-un moment rar de tandrețe în public

Beyonce1

Formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz și, în ciuda celebrității lor, au reușit întotdeauna să țină departe de ochii publicului evenimentele importante din viața lor. Dar sâmbătă seara, Beyonce și Jay-Z le-au oferit fanilor un moment de tandrețe în doi, chiar în timp ce interpretau împreună o piesă pe scenă.

Cu puțin timp înainte ca Beyonce să cânte piesa „Crazy In Love”, Jay-Z și-a făcut apariția pe scena unui concert de la Londra, spre surpriza publicului. Rapperul a sărutat-o pe soția sa, în văzul tuturor, stârnind valuri de aplauze prin gestul lui. Cei doi artiști, considerați cel mai bogat cuplu celebru, au cântat apoi împreună pe Twickenham Stadium din Londra.

În ultima perioadă, presa internațională a speculat că Beyonce că ar fi din nou însărcinată, după ce artista și-a anulat un spectacol în Belgia, acuzând o stare fizică proastă. Nici ea, nici soțul său nu au comentat zvonurile, iar sâmbătă seara, cântăreața a purtat o costumație strâmtă pe trup, ca pentru a pune capăt speculațiilor în ce privește presupusa ei sarcină.

Beyonce și Jay-Z sunt părinții unei fetițe pe nume Blue Ivy, născută în ianuarie 2011.

Beyonce și Jay-Z

Foto: Daily Mail

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *