joi , 7 decembrie 2023

Cristi Minculescu și Judy Seutter cântă la Hard Rock Café

CM

Sprint Media şi METALHEAD.ro va invită joi, 25 aprilie 2013, în Hard Rock Café, la un concert extraordinar cu legendara fosta voce a trupei Iris, Cristi Minculescu, alături de Judy Seutter la chitară.

Veţi avea parte de un show cu totul şi cu totul special din partea lui Cristi: „Istoria Rockului în 90 de minute”, în premieră la Hard Rock Café.

Bilete puteți cumpăra după cum urmează:

– Cu 40 de lei acces normal cu loc la masă şi 60 de lei VIP (cu loc în fata scenei) – EXCLUSIV ONLINE pe www.iabilet.ro , www.metalhead.ro/bilete/ şi pe aplicaţia de mobil Cinemagia

– Cu 50 de lei respectiv 70 de lei VIP la Hard Rock Café sau la intrare în ziua concertului

Da, online este MAI IEFTIN şi în plus, aveţi automat locuri rezervate doar alături de un bilet cumpărat online de pe www.iabilet.ro. Selectezi câte bilete doreşti, plăteşti online cu cardul sau cu Paypal şi primeşti bileţele pe mail. Le poţi printa şi veni cu ele în ziua concertului la intrare sau, de ce nu, poţi veni direct cu Smartphone-ul.

Pentru plata ramburs (Fan Curier) sau prin Ordin de Plată (OP) vă rugăm să ne contactaţi la contact@iabilet. Pentru comenzi mai mari de 30 de bilete, organizatorul oferă discount. Orice cumpărător poate solicita de asemenea şi factura fiscală.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *