miercuri , 25 mai 2022

Cristina Cioran: Top 5 filme preferate

aziCC

Cristina Cioran are gusturi eclectice când vine vorba de filme. Apreciază deopotrivă agresivitatea frustă din filmele lui Tarantino, și candoarea absolută din „Liceenii”. Să aflăm care sunt cinci dintre filmele favorite ale prezentatoarei TV!

CRISTINA CIORAN:

  • Pulp fiction – un film de referinţă al lui Quentin Tarantino, care va rămâne în istoria cinematografiei. Tarantino a inventat un alt gen de film. Merită văzut!
  • Sliding door – un film interesant, care îţi arată cum o întâmplare obişnuită, ca pierderea unui metrou, îţi poate schimba destinul. Romantic, imprevizibil!
  • The Artist – este fără îndoială o capodoperă cinematografică, o expresie a cinematografiei mute. Este un film original şi bine făcut. Trebuie să-l vedeți!
  • Liceenii – acest film mi-a reprezentat generaţia şi l-am adorat.
  • Brigada Diverse – îmi place toată seria BD şi, după părerea mea, este seria adevăratului film poliţist românesc. Această serie m-a influenţat să devin actriţă.
  • Pe aripile vântului – un film deosebit care, deşi nu respectă adevărul din carte, m-a emoţionat. Acest film emoţionează mereu, prin jocul actoricesc şi forţa caracterelor, care aduc privitorul cu picioarele pe pământ.

Pe Cristina Cioran o puteți urmări în fiecare dimineață, de la ora 10.00, la „Draga mea prietenă”, emisiunea pe care o prezintă, alături de Paula Chirilă, la Kanal D.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus