vineri , 8 decembrie 2023

Cu bicicleta la apă

bicicleta1

Cand eram eu mult mai mică și mult mai suplă, adică orice și oricât aș fi mâncat, nu treceam de 45 de kile (azi ajung de la 54 la 58 și daca respir mai adânc, dar asta e altă poveste…), aveam o bicicletă de-aia fără roți pe care o montezi în sufragerie și în scurt timp o transformi în cuier.

Încă de pe atunci îmi propuneam să fac mai mult sport, deși nu aveam nevoie să slăbesc, iar pielea era tonifiată by default, pentru că pe vremea aia nu vedeai celulită la fetele de 17 ani. Ce-i drept, nici șaormerii la fiecare colț de stradă nu se zăreau.

Însă pedalam eu ce pedalam și mă plictiseam de moarte. De atunci am rămas cu ideea că bicicletele fără roți sunt teribil de plictisitoare. Asta până acum câteva zile, când am fost ivitată la showroomul Estetiq Solutions (proaspăt inaugurat pe str. Romulus nr. 35 din București, pe verificate) și am făcut ochii cât cepele la o duduiță ce pedala zâmbitoare pe o bicicletă cu apă! Ei, uite, de așa ceva nu m-aș plictisi, mai ales că ador să mă bălăcesc, și după toată distracția asta, vorbește lumea că am șanse mari să dau jos câteva kilograme care greu se mai lasă duse!

bicicleta2

Hydroshape este un aparat de fitness inovator ce încorporează bicicletă, hidromasaj și ozonoterapie într-o singură capsulă, acest tratament complex având rezultate remarcabile în lupta cu kilogramele în exces și cu celulita. Bicicleta asta SF poate încăpea și într-o sufragerie mare, dar mai bine mergi la salon și pedalezi acolo cât poftești. Oricum, în felul asta dispozitivul n-are nicio șansă să devină suport pentru haine! 😀

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *