joi , 1 octombrie 2020

Culcuș pentru bicla ta pe timp de iarnă

bikefoto

Gândul la zăpezile care vor veni îţi provoacă teama că nu ai unde să îţi pui „la hibernare” bicicleta pe timp de iarnă? Că o vei depozita în boxa de la bloc sau pe casa scării şi poate n-o s-o mai găsești? Ei bine, unii s-au gândit la temerile pe care le pot avea cei care adoră pedalatul și au deschis primul garaj de biciclete din Bucureşti. Un loc cald unde bicicletele trec de iarnă şi au parte și de câte o revizie completă, care va spune multe despre „starea ei de sănătate”.

Veloteca, un magazin de biciclete din Bucureşti, dedicat persoanelor care iubesc pedalatul, pune la dispoziţie o noutate pentru capitală – VeloGaraj. Practic, vii cu bicicleta, şi personalul de aici are grijă ca aceasta să primească cel mai bun tratament şi un locşor cald pentru iarna grea care va veni.

Ce oferă acest serviciu?

Odată cu venirea timpului rece şi a umezelii, întreţinerea bicicletei devine mai costisitoare. De la consumabile (lubrifiant uscat sau umed, vaselină, soluţie de spălat) la colecţia de accesorii ce trebuie actualizată (apărătoare împotriva ploii şi a apei de pe carosabil, anvelope noi), la service-ul complet: înlocuire saboți frână, înlocuire plăcuțe de frână, poate chiar a grupului de pinioane, dacă acesta s-a uzat, reglarea diferitelor componente și, probabil, centrat roata. Dacă vrei să treci cu sprijin avizat și la tarife prietenoase peste toate aceste probleme, vii și lași pe timp de iarnă bicicleta la VeloGaraj.

Acest serviciu a apărut ca o necesitate de depozitare a bicicletelor, mai ales pe timpul iernii, datorită numărului în creştere de pasionaţi ai pedalatului. Tot ce trebuie să faci este să suni pentru o programare şi să-ţi aduci bicicleta la magazin, unde se va face recepţia acesteia, pe baza de contract şi proces verbal de predare-primire. După o evaluare primară, prietena ta cu două roți se va „odihni“ într-un loc cald, primitor, alături de alte surate.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus