miercuri , 18 mai 2022

Cum arată coperta noului roman din seria „Bridget Jones” – FOTO

Bridget

Helen Fielding se pregătește pentru lansarea unei noi cărți din seria „Bridget Jones”, iar până atunci, stârnește curiozitatea cititorilor, oferindu-le câteva indicii despre cum s-a schimbat viața eroinei sale de la ultimul roman și până în prezent. Astăzi, coperta volumului ce va fi lansat în octombrie a fost dată publicității.

Unul dintre indicii conduce la ideea că Bridget a devenit mamă, căci coperta o înfățișează stând așezată pe un scaun înalt, în timp ce pe podea se află o pereche de pantofi, precum și un ursuleț de pluș și o girafă de jucărie. Cartea se numește „Mad About the Boy” și va apărea pe 15 octombrie.

coperta

Despre eroina pe care a creat-o, scriitoarea Helen Fielding a declarat că este „mai matură” în noul roman, dar că „niciodată nu se va schimba cu adevărat”, scrie Daily Mail.

Personajul „Bridget Jones” s-a născut atunci când Helen Fielding a fost invitată să scrie o rubrică pentru ziarul „The Independent”, despre viața ei ca femeie singură la vârsta de peste 30 de ani. Autoarea a mărturisit că s-ar fi simțit stânjenită să-și asume experiențele trăite, astfel încât s-a folosit de „Bridget” pentru a putea scrie liber. După prima carte, Fielding a lansat-o pe a doua – „Bridget Jones, la limita rațiunii”, iar împreună, volumele s-au vândut în 15 milioane de exemplare în lumea întreagă. Ele au fost apoi ecranizate, cele două filme bucurându-se de un succes fenomenal și avându-i în rolurile principale pe Renée Zellweger, Hugh Grant și Colin Firth.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus