duminică , 25 iulie 2021

Cum arătau înainte să fie celebri: Winona Ryder, Robert Downey Jr. și alte vedete

1

O serie de fotografii peste care s-a așternut praful, cu persoane pe care astăzi le-am recunoaște într-o clipită dacă le-am întâlni pe stradă, au fost așezate între două coperte de către fotograful Andrew Brucker, într-o carte intitulată „8×10”. Artistul oferă astfel șansa publicului de a vedea cum arătau, înainte de a deveni vedete, Winona Ryder, Robert Downey Jr., Andie MacDowell, Naomi Watts sau Kerry Washington.

Una dintre cele mai tinere cliente ale fotografului Andrew Brucker a fost Winona Ryder, pe atunci în vârstă de 14 ani. Actrița a vizitat studioul artistului în 1986, la scurtă vreme după ce jucase în filmul „Lucas”. Kate Bosworth, o altă clientă a lui Bruckner, s-a lăsat fotografiată de acesta în 1998, după ce interpretase primul ei rol semnificativ, alături de Robert Redford, în filmul „Îmblânzitorul de cai”. Andie MacDowell a fost protagonista unei ședințe foto cu Andrew Brucker pe vremea când se afla în trecere de la cariera de model la cea de actriță, la vârsta de 25 de ani.

Alte celebrități fotografiate de Brucker sunt Robert Downey Jr., Kerry Washington, Naomi Watts, Chris Noth, Alec Baldwin sau Philip Seymour Hoffman. Cartea lui Andrew Brucker a fost lansată de curând și poate fi cumpărată la prețul de 39 de dolari.

Fotografii de Andrew Brucker

Andie MacDowell
Andie MacDowell
Chris Noth
Chris Noth
Kate Bosworth
Kate Bosworth
Kerry Washington
Kerry Washington
Naomi Watts
Naomi Watts
Philip Seymour Hoffman
Philip Seymour Hoffman
Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr.
Winona Ryder
Winona Ryder

Foto: Daily Mail

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus