vineri , 8 decembrie 2023

Cum a reușit Penelope Cruz să-și recapete silueta, după sarcină

PC

Actrița Penelope Cruz, care a născut în luna iulie cel de-al doilea copil, a dezvăluit că unul dintre obiceiurile care au ajutat-o să-și recapete silueta afectată de sarcină este alăptatul.

Artista de origine spaniolă a declarat că alăptatul a ajutat-o să slăbească foarte ușor după ambele nașteri. Însă, totodată, Cruz spune că acordă o atenție deosebită regimului, hrănindu-se cu alimente considerate sănătoase. „Cred că sunt foarte norocoasă pentru că am putut să îmi alăptez copiii, întrucât, uneori, femeile, chiar dacă vor să facă acest lucru, nu o pot face. L-am alăptat pe fiul meu timp de 13 luni şi intenţionez să fac cel puţin la fel şi cu fiica mea. E un lucru uimitor de benefic pentru bebeluşi, dar este foarte bun şi pentru mamă, pentru că îţi ajută corpul să revină la normal după sarcină”, a dezvăluit Penelope Cruz în cadrul unui interviu acordat revistei Red.

Actrița, în vârstă de 39 de ani, are doi copii împreună cu soțul său, actorul Javier Bardem: Leonardo, născut acum doi ani, și Luna, fetița care a venit pe lume anul acesta, în luna iulie.

Foto: newsencore.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *