sâmbătă , 24 iulie 2021

Cum slăbești după sărbători: câteva sfaturi de la Carmen Brumă

Carmen

Pe scurt, e simplu: mâncare ușoară și cât mai multă mișcare. Garantat, este rețeta care funcționează întotdeauna atunci când luăm puțin în greutate, cum se întâmplă de sărbători. Dar prezentatoarea TV Carmen Brumă a pus pe hârtie o listă de reguli după care se pot ghida toți cei care își doresc să slăbească după marele dezmăț culinar din vacanța de iarnă.

1. Încearcă să elimini pentru început alimente precum: caşcavalul, brânza topită, feta, porumbul fiert, chips-urile, covrigei, produsele de patiserie din faina albă, mezelurile şi dulciurile.

2. Nu mânca nimic cu trei-patru ore înainte de culcare.

3. Antrenează-te de trei-patru ori pe săptămână. Poţi să mergi la sală, să alergi în parc, să sari coarda sau să te antrenezi acasă. Oricare dintre variante poate funcţiona, cu condiţia să fii perseverent.

4. Evită să mănânci la masa de seară carbohidraţi de genul orez, pâine, paste, mămăligă. Poţi face excepţie doar dacă ai făcut înainte antrenament. Cina trebuie să conţină o carne slabă cu o garnitură din salată de sezon.

5. Mănâncă fructe la una-două ore înainte sau după masă, dar până în ora 15.00.

6. Începe ziua cu un pahar mare de apă pe stomacul gol. Organismul după somn este deshidratat, iar pentru a slăbi eficient are nevoie de apă.

Sursă: Facebook Carmen Brumă

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus