duminică , 17 octombrie 2021

Cum va arăta Bridget Jones în partea a treia a francizei – FOTO

Bridget Jonesfoto

Au trecut 14 ani de când personajul Bridget Jones și-a cucerit publicul la cinema, în interpretarea lui Renee Zellweger. Acum, actrița se pregătește de lansarea părții a treia a francizei, pentru care filmează în prezent la Londra. Vineri, Universal Pictures a dat publicității prima fotografie menită să promoveze producția.

În imagine, Renee Zellweger apare zâmbind și ținând în mână un iPad și, dacă în primele două pelicule ale francizei, Bridget cântărea câteva kilograme în plus, între timp pare să le fi pierdut pe drum.

Renee Zellwegerfoto

Noul film poartă titlul „Bridget Jones’ Baby” și, din spusele producătorilor, nu are la bază cel de-al treilea roman al seriei semnate de scriitoarea Helen Fielding, „Mad About The Boy”. Din distribuție face parte, ca și până acum, actorul Colin Firth, în rolul lui Mark Darcy, însă Hugh Grant, care a jucat rolul lui Daniel Cleaver în primele două părți, a refuzat să facă parte din noul proiect. În schimb, în „Bridget Jones’ Baby” va juca Patrick Dempsey, cunoscut mai ales grație rolului său din serialul „Anatomia lui Grey”.

Prima peliculă din seria „Bridget Jones” a fost lansată în 2001, iar în 2004 a ieșit pe piață partea a doua, „Bridget Jones: la limita rațiunii”, ambele fiind bazate pe cărțile scrise de Helen Fielding. Ideea de a aduce pe marile ecrane o a treia parte a poveștii se află în discuții de câțiva ani, însă abia anul acesta Renee Zellweger a acceptat să interpreteze, din nou, probabil cel mai popular personaj din cariera ei. Conform IMDB, filmul va fi lansat în septembrie 2016.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus