vineri , 1 decembrie 2023

Cumpărături de primăvară: 10 piese care să te inspire

shoppingfoto

Multe dintre noi am dat iama în magazine, imediat după sărbători, când reducerile fac oricui cu ochiul și când avem, deci, cea mai bună scuză pentru a ne face praf salariul. 😀 Acum, că ne-am asigurat stocul de haine de iarnă (până la anul), ne putem orienta către piese vestimentare numai bune de luat la purtat când s-or topi zăpezile.

Spre sfârșitul iernii, când știm că mai e puțin și o să putem renunța la pulovere groase și căciuli, oricine are chef de o împrospătare a atmosferei din dulap. Nu-i de condamnat că ne tentează o bluză sau o rochie nouă, sau măcar o geantă frumoasă pe care o putem potrivi în mai multe combinații vestimentare. Însă tocmai asta ar trebui să ne fie regula, zic stiliștii, în cor: să cumpărăm deștept, asigurându-ne mereu că noua achiziție e din același film cu restul hainelor noastre, că o vom putea asorta la minim cinci dintre piesele pe care le avem deja și, mai ales, că materialul și croiala vor trece testul timpului și nu se vor deteriora sau demoda după un sezon. Urmând sfânta regula de mai sus, am aruncat o privire pe site-ul All Boutique și am ales pentru voi câteva piese care să vă inspire când mergeți la cumpărături.

cardigan 300Cardigan, 300 de lei

bluza 55Bluză, 55 de lei

tricou 150Tricou din bumbac organic, 150 de lei

bluza 150Bluza din bumbac organic, 150 de lei

rochie 141Rochie, 141 de lei

geanta 169Geantă din piele, 169 de lei

bluza 95Bluza, 95 de lei

geanta 420Geantă din piele, 420 de lei

pantofi 272Pantofi din piele, 242 de lei

ochelari 144Ochelari de soare, 144 de lei

BONUS:

pachet 25Pachet de produse dermato-cosmetice, realizate cu ingrediente de la Techirghiol, 25 de lei

La All Boutique, un magazin cu produse 100 % românești, perioada prețurilor ajustate încă nu s-a încheiat. Rochii, tricouri și bluze, pantaloni, pantofi, papioane sau cosmetice – toate rămân la reducere până pe 15 februarie 2016!

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *