vineri , 8 decembrie 2023

Dă-i unei femei ochelarii de soare potriviți…

audreyfoto

Când eram mică, adică pe la 11-12 ani, cel mai cool lucru din lume mi se părea să porți ochelari de soare. Aveam două perechi, dintre care unii cu ramă roșie, mândria mea de puștoaică, la un loc cu sandalele lambada roz 😄 primite cadou, din Germania, de la fosta mea dădacă. După aia, prin liceu, când am devenit timidă și foarte introvertită, culmea, nu mi-a mai plăcut să mă ascund după o pereche de lentile colorate, a început dintr-o dată să mi se pară ridicol să port ochelari, chiar și vara, când nu-mi puteam ține ochii deschiși din cauza soarelui.

Mi-a trecut, din fericire, și timiditatea, și criza de identitate (au urmat altele!), iar acum, de ani de zile, am o mare slăbiciune pentru ochelari de soare frumoși. Mi-a luat un timp până m-am prins care sunt ramele care mă fac să arăt ca o muscă sau ca o bibliotecară bătrână, iar acum cred că am o idee, măcar, despre formele cele mai potrivite cu fizionomia mea. Preferații mei sunt cei cu lentile cat eye, cum găsiți și AICI. Mi se par irezistibili și cred că vin bine aproape oricui! Am unii cu rame maronii:

corina 1

Și alții kind of cat eye, negri și foarte buni la soare puternic, și pentru care primesc mereu complimente – haideți și voi, aștept laude! 😂

corina 2
Îmi plac, mai nou, și cei cu lentile-oglindă în nuanța aceea de bleu-argintiu, mi se par din ce în ce mai interesanți și, cum o să găsesc unii pe placul meu, o să-mi cumpăr neapărat. Despre stilul aviator nu știu ce să zic – unora li se potrivesc, mie nu-mi stau bine deloc, așa că m-am ținut departe de ei. Dacă ați umblat, cumva, toată vara fără ochelari de soare, aveți, totuși, un avantaj: în perioada asta găsiți reduceri mari peste tot. Dintre site-urile pe care mai arunc câte un ochi, AICI am văzut cele mai mari scăderi de prețuri la modele pentru toate fizionomiile și gusturile.

Mi-am amintit de ce spunea Marilyn Monroe: „Dă-i unei femei pantofii potriviți și va cuceri lumea!”. Mie să-mi dați cei mai frumoși ochelari de soare și cuceresc universul! Nu știu dacă există accesoriu – poate doar un șal nemaipomenit – care să mi se pară atât de șic, de misterios și de sexy. Toată lumea arată mai bine când poartă ochelari de soare, până și cel mai neatrăgător bărbat, și cea mai banală femeie capătă o alură de star de cinema când își pune pe nas o pereche de aviators sau de cat eye. Doar rotunzi să nu fie, cu toată admirația pentru John Lennon și cu toată nostalgia anilor ’90 – nu, nu, nu. Acum rămâne doar să-l conving pe soțul meu să renunțe la lentilele-bulină, cel mai non-sexy model din lume…

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *