marți , 5 decembrie 2023

Dacă ajungeți la München, mergeți la Café Zeitgeist!

cafe zeitgeist muenchen

Unul dintre locurile care mi-au plăcut cel mai mult în München și despre care nu v-am spus până acum e Café Zeitgeist! Pentru că e în cartierul Schwabing, unde eu nu mă prea plimbam, n-am ajuns la Zeitgeist decât de două ori, dar de fiecare dată a fost memorabil.

1

În primul rând, pentru că era vară și frumos, iar eu eram fericită și n-aveam nicio grijă pe lume! Și-apoi, Zeitgeist e situată într-una dintre cele mai frumoase și cochete zone din München, în Schwabing, chiar în Georg Elser Platz. Terasa e foarte mare și adună oameni de toate vârstele, care vin fie numai ca să bea o cafea excelentă, fie să mănânce ceva bun.

2

Prima oară când am ajuns la Zeitgeist, am nimerit fix când scoseseră din cuptor croissantele și vă spun că n-am mâncat în tot orașul ceva mai delicios! A doua oară, pe lângă croissant, am luat o supă thailandeză cu lapte de cocos și a fost per-fec-tă!

3

4

Atmosfera e foarte plăcută, e un loc ideal pentru evadări de orice fel – fie pentru un cappuccino grăbit, dimineața, înainte de birou, fie pentru un brunch cu prietenii, într-o sâmbătă, sau pentru o cină în doi, seara târziu. Mi-a plăcut foarte mult și vă recomand să mergeți, dacă ajungeți pe la München!

5

Zeitgeist
Türkenstrasse 74

fotografii: Corina Stoica / www.larevista.ro

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *