miercuri , 18 mai 2022

Daniela Nane și Școala de Muzică Arpeggio formează prima trupă de teatru muzical pentru copii din România

danielafoto

Studio Daniela Nane și Școala de Muzică Arpeggio pun bazele unui proiect-premieră în România: o trupă de teatru muzical pentru copii și adolescenți, pentru care caută în prezent candidați.

„A fi copil-actor înseamnă a te dezvolta interior până eşti în măsură să împărtăşeşti cu cei din public bucuria de a te juca şi a juca pe scenă. Între repetiţii, spectacole, filmări sau turnee, dedic timp preţios atelierelor de teatru pentru copii. Este un proiect foarte drag mie, în care descopăr şi stimulez artistic copii talentaţi şi pasionaţi de teatru. Parteneriatul cu Şcoala de Muzică Arpeggio duce acest proiect la un alt nivel şi acum ne pregătim împreună pentru lansarea primei trupe de teatru muzical”, spune actriţa Daniela Nane.
Proiectul va demara în această primăvară cu o selecţie a copiilor talentaţi, pentru a pregăti premiera noii trupe, pe 18 iunie 2016, ora 11.00 la Teatrul Elisabeta. Spectacolul se numeşte „Atelierul cu Jucării”, are la bază un text de Dan Doboş şi este regizat de Daniela Nane. Muzica îi aparţine lui Adrian Daminescu, iar coregrafia lui Ştefan Soare.
„Întâlnirea cu Daniela Nane a fost o adevărată bucurie pentru noi. Şcoala de Muzică Arpeggio desfăşoară cursuri de pian, chitară şi canto, iar ideea unei trupe de teatru muzical pentru copii ni s-a potrivit de minune”, spune Aniela Burlacu, fondator al şcolii de muzică.

Casting, pe data de 10 martie

Pentru a selecta copiii, organizatorii anunţă o sesiune de casting pe data de 10 martie 2016, la sediul şcolii de muzică Arpeggio, din str. Zorileanu nr. 62A, cu programare prealabilă. Se caută șase băieţi şi cinci fete pentru rolurile principale (9-14 ani) şi opt copii mai mici pentru rolurile secundare şi episodice (5-8 ani).
Programul de pregătire a noii trupe va consta în trei ore săptămânale de actorie, două ore săptămânale de canto, înregistrări profesionale în studio Adrian Daminescu, lecţii de coregrafie cu Ştefan Soare. Costul pachetului de cursuri este de 600 de lei / luna.
Trei copii talentaţi vor primi burse complete pentru a face parte din acest proiect.
Pentru detalii şi înscrieri, contactaţi Școala de Muzică Arpeggio la numerele de telefon 031.108.23.87 / 0799.353.811, email office@arpeggio.ro.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus