vineri , 1 decembrie 2023

David Sandu lansează o nouă colecție de bijuterii

Inel David Sandu 1

Joi, 9 mai 2013, va avea loc lansarea noii colecții de bijuterie contemporană VORTEX, semnată de designerul David Sandu. Colecția va fi expusă spre vizionare, apreciere și achiziție în exclusivitate în cadrul galeriei ArtXpert Fine Art Concept-store, aflată pe Str. Puțul lui Zamfir, nr. 45-47 – zona Dorobanți.

VORTEX este o colecție compusă din 16 inele cu dimensiuni, forme și ergonomie, care aduc în discuție echilibrul ca pe o înțelegere a poziționării în context. Piesele se aproprie cu linii ferme de lumea formelor vegetale, având ca reper VERTICALA. Simțul verticalei guvernează spațiul și volumetria, regăsindu-se ca expresie artistică în îmbinarea formelor. Orice bijuterie David Sandu este unică și se subsumează unui concept, iar piesele din cadrul colecției se completează și își sporesc reciproc valoarea estetică.

Designerul de bijuterie David Sandu, posesor al unor numeroase premii internaționale din domeniu și furnizor oficial al Casei Regale a României, continuă prin această colecție inițiativele de revoluționare și inovare a mediului artistic românesc și de poziționare a bijuteriei contemporane ca formă de artă independentă. Tocmai de aceea, expunerea colecției în cadrul Galeriei ArtXpert face parte dintr-un demers natural de explicare culturală și artistică a bijuteriei alături de celelalte forme de artă.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *