miercuri , 23 iunie 2021

De azi pot munci legal în Statele Unite!

permis de munca SUA

Dragilor, de azi pot munci legal în Statele Unite! Vorbeam cu prietena mea Alina Grozea pe Skype și îi arătam curtea casei unde locuiesc, și plimbându-mă cu laptopul în brațe, am zărit un plic în cutia poștală. Era de la USCIS și conținea permisul meu de muncă și de călătorie!

Alina era încă live cu mine pe Skype, așa că ea a fost prima care s-a bucurat pentru mine, după care am fugit repede în casă, la Paul, să-i arăt scrisoarea. Cardul trimis de Biroul de Imigrări american servește drept permis de muncă și de călătorie, deci am voie și să ies din țară, de acum. Până să-l primesc, dacă părăseam teritoriul Statelor Unite, USCIS ar fi considerat cazul meu abandonat. Citiți AICI detalii despre actele care vă trebuie ca imigranți în Statele Unite.

Acum sunt bucuroasă, dar, în același timp, mor de frică, vă spun sincer. Nu știu ce job am să pot găsi și nu știu cât de bine o să mă descurc cu toate. Nu știu ce caută angajatorii americani, nu știu cum să mă pun în valoare și mă tem de toate necunoscutele astea. Ce să zic, o să vedem și-o să vă țin la curent!

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus