joi , 7 decembrie 2023

De ce nu aș râde (chiar atât de tare) de Irina Loghin – VIDEO

foto

Am văzut clipul pe Facebook, zilele trecute, și aud că a devenit viral între timp. Toată lumea râde și face mișto de Irina Loghin și de tutorialul ei de masaj facial și sfaturi pentru demachierea tenului. Da, am zâmbit și eu un pic, stângăciile de exprimare ale doamnei sunt poate amuzante, dar mesajul ei? Nu mi s-a părut.

Ce face Irina Loghin e de fapt un obicei foarte benefic. Este un masaj pentru drenaj limfatic, stimulează circulația sanguină și eliminarea toxinelor, tonifiază mușchii gâtului și chiar te ajută să păstrezi suplețea pielii din acea zonă. Mai sunt zeci de exerciții de acest fel, care mai de care mai comice, care atenuează pungile de sub ochi, ridurile de pe frunte, din jurul gurii. Și bănuiesc că Irina Loghin le cam face, pentru că are 78 de ani și uitați-vă puțin cum arată: minunat!

Are, am înțeles, și o operație estetică, o ridicare a pleoapelor. În rest, cel puțin din ce a declarat, nu are alte intervenții chirurgicale. Iar în filmul de mai sus, poate a avut emoții și s-a încurcat pe ici, pe colo, poate n-a găsit cea mai reușită cale de exprimare? Repet, are 78 de ani, e dintr-o altă generație, nu e „vlogăriță” sau divă de Instagram, probabil nu e obișnuită cu astfel de apariții, în ciuda experienței sale de scenă. A împărtășit și ea un truc de frumusețe, cum fac atâtea vedete, și a făcut-o așa cum s-a priceput. Între timp, atâția oameni au râs de ea, încât spune că nu mai iese din casă, de câteva zile, și că regretă că a publicat acel filmuleț pe contul ei de YouTube. Înregistrarea e de acum doi ani, însă abia acum a devenit cunoscută.

Tot cam cu doi ani în urmă am descoperit și eu masajul facial. Râsete, vă rog! Așa mă trezesc, cu cinci minute de masaj al feței. Îl mai fac și-n timpul zilei, dacă am timp, iar dacă nu, fac măcar câteva exerciții de gimnastică facială, în timp ce scriu sau gătesc sau fac sport. Am învățat asta tot din tutoriale de pe YouTube, nu de la Irina Loghin, ci de la alte femei care vor să amâne cât mai mult amprentele îmbătrânirii. Așa cum îți poți modela corpul, prin sport, fix la fel îți poți modifica în bine fața, e lucru dovedit.

Uitați doar unul dintre miile de tutoriale de masaj facial și face yoga, unde doamna chiar își dă singură palme în bărbie (la minutul 2:04), pentru stimularea circulației limfatice și prevenirea gușei:

Acesta este un alt film cu exerciții pentru față, cu efect demonstat:

Cât despre ce spune Irina Loghin, sunt anumite sfaturi care nu mi s-ar potrivi decât dacă m-aș mai naște o dată, cu un alt tip de ten. Dacă mă demachiez cu ulei de măsline și Apidermin, garantat mă trezesc a doua zi cu monștri pe față, aici v-am zis și de ce. Dar masajul – ăsta e un lucru bun și, într-un fel, mă bucur că filmulețul a devenit viral, chiar dacă asta s-a întâmplat pentru că oamenii râd de Irina Loghin. Poate sunt fete care văd înregistrarea și se decid să facă mai degrabă cinci minute de masaj zilnic, înainte să dea fuga la doctor să-și pună botox sau să-și ridice pomeții.
Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *