sâmbătă , 2 decembrie 2023

Depeche Mode, concert exclusivist la Viena, pentru lansarea albumului „Delta Machine”

Depeche Mode_Viena (2)

Cu doar câteva zile înainte de lansarea oficială a celui de-al treisprezecelea material discografic, Depeche Mode a oferit celor mai înfocaţi fani ai trupei şansă de a asculta, în premieră, noile creaţii muzicale, în cadrul unui concert exclusivist susţinut duminică seara în capitala Austriei. Spectacolul precede astfel turneul de promovare a noului material, turneu ce va debuta în luna mai a acestui an şi în cadrul căruia vă fi inclusă şi România. Prezentat de Cosmote şi susţinut de Ursus, concertul Depeche Mode de la Bucureşti va avea loc pe Arenă Naţională, pe data de 15 mai 2013, fiind organizat de Emagic.

Show-ul Depeche Mode de la Viena s-a desfăşurat cu casa închisă, cei 1500 de fani prezenţi având şansa de a asculta, în exclusivitate, piese de pe noul album Delta Machine, a cărui lansare este programată pentru săptămâna aceasta în mai multe ţări europene, inclusiv România. Evenimentul a avut loc în celebrul MuseumsQuartier din Viena, într-o atmosferă extrem de intimă şi relaxată, alături de noile creaţii muzicale, setlist-ul cuprinzând şi câteva melodii consacrate precum „Personal Jesus” sau „Enjoy the Silence”. Cei care însă nu au fost suficient de norocoşi pentru a fi prezenţi la concert, vor putea urmări show-ul online, pe http://www.fan4fan.com/, în data de 10 aprilie.

În cadrul noului turneu programat pentru aceasta primăvară, Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher vor susţine 34 de concerte în 25 de ţări din Europa, în faţa a peste 1,5 milioane de fani. Turneul va debuta pe data de 7 mai, cu un show în aer liber organizat în parcul Hayarkon din Tel Aviv, urmând ca o săptămână mai târziu, Depeche Mode să cânte şi la Bucureşti, pe 15 mai 2013, în cadrul Arenei Naţionale. Biletele pot fi achiziţionate fie online, de pe www.MyTicket.ro, fie din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului, la mai multe categorii de preţuri, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *